Palokka - lapsille ja lapsiperheille

"Jeesus sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." (Matt. 28:18-20)

Olemme jääneet kesätauolle. Toiminta jatkuu viikolla 34. Ilmoitamme päiväkerholaisille sähköpostilla kerhoajan.

Kulku kirkon päiväkerhoihin ja perhepysäkeille
Jokelan koulun puoleisesta ovesta
kirkon alapihalta.

Kauden 2019-2020 päiväkerhoihin ilmoittautumisaika on päättynyt.

Kysy vapaita paikkoja Janilta p. 040 738 8220 tai jani.suurnakki(at)evl.fi.

Päiväkerhot

Perhepysäkit
Kirkkohetket
Pyhäkoulu
Muskarit
Aamupalapysäkki
Apua arkeen
Tapahtumat-sivulta voit etsiä tietoja tapahtumistamme. Klikkaa kohta Lapsille ja perheille ja valitse kohdasta Etsi alueseurakunnittain Palokan alueseurakunta.

Lisätiedot ja palaute

Lastenkirkko

Päiväkerhot

... ovat 3-6-vuotiaiden lasten viikkotoimintaa. Kerhot kokoontuvat kerran tai kahdesti viikossa 2 ½ tuntia kerrallaan. Päiväkerhoissa leikitään, liikutaan, musisoidaan, tehdään kädentöitä, näytellään, hiljennytään kristinuskon perusasioiden äärellä... Kirkkovuoden kulloiseenkin ajankohtaan liittyvät asiat ja tapahtumat ovat luontevasti esillä toiminnassa, mm. hartauksissa.

Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan kunkin ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan, joten eri ryhmien ohjelmissa on eroja. Lastenohjaajamme ovat sekä koulutuksensa että kokemuksensa puolesta kasvatuksen vahvoja ammattilaisia. Päiväkerhot ovat kaikille maksuttomia.

Haluaisitko tehdä vapaaehtoistyötä esim. vierailemalla päiväkerhoissa?
Ota rohkeasti yhteyttä Janiin!

Perhepysäkit

... ovat kaikille avoimia, maksuttomia ryhmiä, joihin ei tarvitse
ilmoittautua etukäteen.

Voitte jakaa lapsiperheen arkea toisten, samassa elämäntilanteessa olevien kanssa ja tulla silloin, kun teille sopii. Lapsella tulee olla mukana oma aikuinen; äiti, isä, hoitaja, kummi, isovanhempi...

Pysäkeillä pientä tarjoilua, jossa myös vapaaehtoinen maksu. Voitte tuoda mukananne myös omia eväitä.

Palokan kirkon perhepysäkki

Palokan kirkon vauvapysäkki ensimmäisen vauvansa saaneille perheille

Palokan kirkon Taaperopysäkki, lapset n. alle 2 vuotta

Pyhäkoulut ovat nyt kesätauolla.

Pyhäkoulu on lasten oma hetki Raamatun sanoman äärellä sekä yhdessä puuhailua.
Kirkkovuoden kulloiseenkin ajankohtaan liittyvät asiat ja tapahtumat ovat luontevasti esillä toiminnassa.
Pyhäkoulu on tarkoitettu kaikille lapsille,
alle 3-vuotiaan toivomme tulevan oman aikuisen kanssa.
Käynti pääovesta.

Haluaisitko pitää pyhäkoulua? Ota rohkeasti yhteyttä Janiin.

Apua arkeen

Toiminta jatkuu viikolla 34.

- OLETKO VÄSYNYT

- OLETKO SAIRASTUNUT JA TARVITSET APUA KOTIIN

- PAINAAKO JOKIN ASIA MIELTÄSI

- HALUATKO JUTELLA
- TARVITSETKO APUA LASTEN HOIDOSSA

-> OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

SARI ERÄJÄRVI                       puh. 040 500 7820

MARJUKKA KUUSELA            puh. 040 535  2276

MIRA MAASOLA                      puh. 050 408 8813

SÄHKÖPOSTIOSOITTEET     etunimi.sukunimi@evl.fi

Aamupalapysäkki

Vapaaehtoinen maksu 1 €/henkilö.
Kevään viimeinen kerta oli 22.5.

Kirkkohetket

... ovat lyhytkestoista, konkreettista  jumalanpalvelusta kaiken ikäisille. Kesto n. 20 min.
Mukana toteutuksessa ovat kanttori, pappi sekä varhaiskasvatuksen työntekijöitä.
Laulamme, leikimme, rukoilemme, hiljennymme ja iloitsemme Taivaan Isän rakkaudesta!

Kirkkovuosi

Kunpa jokainen voisi kokea katoavan ajan keskellä Jumalan maailman iankaikkisuuden! Kirkossa lasketaankin aikaa väreillä eikä numeroilla. Väri kertoo enemmän tunteesta kuin määrästä, enemmän merkityksestä kuin kiireestä.

Kirkkovuosi alkaa adventista ja päättyy tuomiosunnuntaihin. Se on siis niin kuin Jeesuksen elämäkerta, joka alkaa syntymän odotuksesta ja päättyy päähenkilön seuraajien tulevaisuuden näkymiin. Kirkkovuoden seuraaminen auttaa meitä ottamaan huomioon elämän kokonaisuuden, kuoleman ja iankaikkisuuden.

Kirkkovuotta rytmittävät kolme suurta juhlaa: joulu, pääsiäinen ja helluntai. Ennen joulua vietettävä neljän viikon adventtiaika on jouluun valmistautumista ja ennen pääsiäistä vastaavasti pidetään seitsemän viikkoa kestävä paasto. Pääsiäisen jälkeiset seitsemän viikkoa ovat yhtä valkoista pääsiäisjuhlaa, joka huipentuu tulipunaiseen helluntaihin, seurakunnan syntymäpäivään.

Kaikki näiden aikojen väliin jäävät viikot ovat vihreää kasvun aikaa. Koska pääsiäistä vietetään aina kevätpäivän tasauksen jälkeisen täyden kuun jälkeisenä viikonloppuna, pääsiäisellä ei ole tiettyä päivämäärää vaan sen ajankohta vaihtelee maaliskuun ja huhtikuun lopun välillä. Kevätpäiväntasauksen tarkka ajankohta vaihtelee 19.-29.3.välisenä aikana.

Lisätiedot ja palaute

Katja Jansa, vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja, p. 040 548 3216

Marja-Terttu Kivelä, varhaiskasvatuksen ohjaaja, virkavapaalla
Mira Maasola, perhetyöntekijä, p. 050 408 8813
Ulla Palola, varhaiskasvatuksen pappi, puh.
Sari Eräjärvi, lastenohjaaja, p. 040 500 7820
Marjukka Kuusela, lastenohjaaja, p. 040 535 2276

Tiia Nieminen, lastenohjaaja, p. 040 560 9908
Jani Suurnäkki, lastenohjaaja, p. 040 738 8220

Käytössämme on myös WhatsApp-sovellus.
Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi

Postilaatikon kuvaa klikkaamalla pääset antamaan palautetta toiminnastamme.

Klikkaamalla kuvaa pääset tutustumaan Lasten kirkkoon, josta löydät mukavaa tekemistä!