Ero lapsiperheessä. Mikä avuksi?

Vanhemman Neuvo-ryhmä

Vanhemman Neuvo-ryhmä on eronneille tai eropäätöksen tehneille vanhemmille tarkoitettu vertaistukiryhmä. Ryhmässä keskustellaan mm. eron tuomista muutoksista, tunteista, vuorovaikutuksesta, sosiaalisista verkostoista, uusista suhteista. Ryhmän tarkoituksena on auttaa vanhempia huomioimaan lapsen tarpeet sekä tukea eron jälkeistä yhteistyövanhemmuutta.

Säännöllisesti kokoontuvat vertaistukiryhmät

Omaishoitajien oma hetki

Keskiviikkona 29.1., 26.2. ja HUOM.! 25.3. kokoontuminen peruttu koronaviruksen takia, klo 13–14.30, Vanha Pappila

Hiljaiselle viikolle suunniteltu hartaushetki kaupunginkirkkoon ti 7.4. klo 13:30-14:30 sekä kirkkokahvit Vanhassa pappilassa peruttu.

Omaishoitajien leiri Koivuniemessä 18.-20.5.?

Omaishoitajien ja hoidettavien virkistyspäivät Koivuniemessä 18.5. ja 19.5. eli voi valita kumpaan pääsee tulemaan. HUOM.! Tarkentuu lähempänä voidaanko pitää.

Tiedustelut: Tuija Emaus-Etindelle, diakonissa, p. 050 549 7023, tuija.emaus-etindelle@evl.fi

Leskien klubi

Leskien klubi kokoontuu kerran kuussa Vanhassa pappilassa. Ryhmä on tarkoitettu eläkeläisikäisille, jotka ovat jääneet leskeksi.
Tiedustelut: pastori Johanna Niiles-Hautanen, johanna.niiles-hautanen@evl.fi, p. 050 522 2380.