Minun kirkkoni keskellä kylää
- Keskusta ja sitoutumattomat

Meidän kirkossa on tilaa kaikille ja kelpaamme siellä keskeneräisinä. Toimimme omantunnon äänenä ja kannamme huolta heikommista. Arvostamme toisen oikeutta olla asioista eri mieltä.

Tuemme lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia sekä parisuhteiden kestävyyttä. Ylisukupolvisuus tukee eri-ikäisten ihmisten omien voimavarojen vahvistumista. Selvitämme päätösten vaikutukset lapsiin ja otamme huomioon lapsen edun.

Puolustamme positiivisen uskonnonvapauden toteutumista. Toiminnan suunnittelussa otamme huomioon myös tulevat maakunnat. Toimimme aktiivisesti erilaista vihapuhetta, syrjintää ja rasismia vastaan. Edistämme esteettömyyttä ja saavutettavuutta. Kaikenlainen hengellinen väkivalta on tuomittavaa.

Seurakunnan taloutta hoidamme niin, että emme syö tulevien sukupolvien eväitä. Vaalimme kulttuuriperintöä. Tulevaisuustyössä tavoittelemme palvelevaa ja hallinnoltaan kevyttä kirkkoa.

Ehdokkaat