Meidän Kirkko -valitsijayhdistys

Meidän kirkko -valitsijayhdistyksen ehdokkaat ovat perussuomalaisten Jyväskylän yhdistyksen jäseniä. Valitsijayhdistyksen päämääränä on kristillis-sosiaaliselta pohjalta puolustaa niitä väestöryhmiä, joiden tasavertaisesta, sosiaalisesta ja taloudellisesta asemasta ei ole huolehdittu. Näitä kansalaisryhmiä ovat mm. lapsiperheet, eläkeläiset ja työttömät. Perussuomalaisten arvopohja rakentuu kristillisen maailmankatsomuksen pohjalle.

Tulevan 4-vuotiskauden tärkein tavoite on pitää seurakunnan talous vakaana, jotta seurakunta pystyy huolehtimaan moninaisista velvoitteistaan muuttuvassa maailmassa.

Seurakunnan tulee edelleenkin olla rohkeasti hengellinen ja lähimmäisistä välittävä.

Eräs tämän hetken avainsanoista on verkostoituminen. Kun kaupunkilaiset ovat sekä Jyväskylän kaupungin että seurakunnan veronmaksajia, tulisi molempien yhteisöjen päättäjien pohtia keskenään yhteistyön mahdollisuuksia.

Seurakunnan toiminnan tulee siis olla ihmisläheistä. Jokaisen ihmisen tulee olla seurakunnalle tärkeä muutoinkin kuin vain veronmaksajana. Seurakunnan jäsenten tekemä vapaaehtoistyö tulee nostaa sille kuuluvaan arvoon.

Seurakunnan tulee julistaa sanomaansa avoimesti ja sen on pysyttävä ajan hengessä mukana.

Ehdokkaat