Myrskylyhty

Myrskylyhty on nuorten aikuisten ja partiolaisten yhteinen valitsijayhdistys, jonka tavoitteena on saada lasten ja nuorten ääni kuuluviin kirkossa.
Teesimme:

1) Lasten ja nuorten ääni kuuluu kirkossa ja heillä on tasapuoliset mahdollisuudet osallistua seurakunnan elämään.

2) Vapaaehtoiset toimivat seurakunnassa yhdessä työntekijöiden kanssa. Vapaaehtoisiin luotetaan, he kantavat vastuuta toiminnasta, ja työntekijät toimivat heidän tukenaan.

3) Seurakunta kohtaa jäsenensä tasa-arvoisesti alueseurakunnasta riippumatta.

4) Seurakunta mahdollistaa lippukunnille kokoontumistilat ja tukee partiotyötä kaikissa alueseurakunnissa tasapuolisesti.

5) Lehtisaari on yksi Jyväskylän seurakunnan työn helmistä, ja siitä tulee pitää hyvää huolta.

6) Kirkko on olemassa Jeesuksen takia. Minun kirkkoni on tasapuolinen, nuorten ja vapaaehtoisten kirkko sekä puhuu rohkeasti Jeesuksesta.

Ehdokkaat