Toimintaa viittomakielisille

Viittomakielisessä työssä kuurojendiakonissana toimii Päivi Lehtinen. Kuurojendiakonissan seurakuntalaisia ovat kaiken ikäiset viittomakieliset kuurot, kuurosokeat ja kuuroutuneet sekä heidän läheisensä. Otathan yhteyttä jos tarvitset apua!

Kuurojendiakonissan päivystys

Kuurojendiakonissa päivystää 4.8.2020 alkaen Aseman Pysäkillä osoitteessa Hannikaisenkatu 27-29.

• tiistaisin klo 9-12
  • keskiviikkoisin klo 9-11
  • Web-kamera-aika keskiviikkoisin klo 11-12 (paivi.lehtinen@evl.fi)
  • Muut ajat sopimuksen mukaan

Seurakunnan viittomakielisestä työstä tiedotetaan

Kevään 2021 toimintaa viittomakielisille

Kevään toiminnasta ilmoitetaan mahdollisimman pian kun rajoitukset ovat tiedossa

Toiminnassa on hyvä huomioida turvavälit 1-2 m, hyvä käsienpesu, tarvittaessa kasvomaskin käyttö ja sallitut henkilömäärät tiloissa.

​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​Kuurojendiakonissa pois töistä 25.1.2021 asti.

"Se, joka asuu Korkeimman suojassa ja yöpyy Kaikkivaltiaan varjossa, sanoo näin: "Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan." Ps. 91:1-2

Diakonissa, viittomakieliset
Yhteinen seurakuntatyö