Liturgisen tanssin ryhmä Jubilate Deo on toiminut Kuokkalan alueseurakunnassa vuodesta 2006 alkaen. Raija Saarela tuli luoneeksi tanssiryhmän toiminnan edellytykset tekemällä koreografian vuonna 2006 Lähetysjuhlilla vietettyyn Kansanmusiikkimessuun kymmenille tanssijoille Hipposhalliin. Siitä lähtien Keskisuomalaista kansanmusiikkimessua on vietetty vuosittain Kuokkalassa ja eri kirkoissa Jyväskylän seurakunnassa.

Jubilate Deo harjoittelee tiistai-iltaisin Kuokkalan kirkossa klo 16.00-17.30. Joskus pidämme harjoitusleirejä ja virkistyspäiviä.

Vuosittain vietetään kaksi tanssinpäivää, jotka ovat avoimia kaikille tanssijoille. Kesällä heinäkuussa Reuterin pellolla on peltotanssit. Ohjaajana on perinteisesti jo yli 30 vuoden ajan ollut Wim van der Kooij Inkoosta.

Talvinen tanssinpäivä on tammikuussa Kuokkalan kirkossa. Ajat ilmoitetaan täällä.

Tanssijattaret joulun aikaan Kuokkalan kirkossa
Jubilate Deo aloittaa syyskauden 2015

JUBILATE DEO HARJOITTELEE KUOKKALAN KIRKOSSA TIISTAISIN KLO 16.30-18.00

Yhteyshenkilö Ulla Kamila puh.050-3002208 tai Sirpa Lampinen, puh. 050-4365435. HUOMIO: JOS ETTE KÄYTÄ VARATTUA HARJOITUSAIKAA, PERUKAA SE!

Syyskuu

Lokakuu

Marraskuu

Joulukuu

Ma 17.12. klo 18 Vapaaehtoistoimijoiden joulujuhla. Alkaa messulla, sitten puuro.

Kuokkalan alueseurakunta
Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4