Omaishoitaja - mitä sinulle kuuluu?

Omaishoitajuus on rakkautta, toivoa ja huolenpitoa, mutta myös huolen, väsymyksen, riittämättömyyden tunteen ja yksinäisyyden täyttämiä hetkiä.

Kaipaatko omaishoidon arjen keskellä mahdollisuutta jakaa mielen päällä olevia ajatuksia? Haluamme kuulla mitä juuri sinulle tänään kuuluu. Älä jää ajatusten ja väsymyksen kanssa yksin.

Tule mukaan vertaisryhmään tai sovi juttuhetki diakoniatyöntekijän kanssa. Voimme keskustella myös puhelimitse tai netin välityksellä. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia.

Oma hetki kerran kuukaudessa

Omaishoitajien vertaisryhmässä saat vaihtaa kuulumisia, virkistäytyä ja jakaa kokemuksia yhdessä muiden omaishoitajien kanssa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan omaishoitajien Oma hetki -ryhmään. Kokoonnumme kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13-14.30 Valtiontalon 2. kerroksessa, Kilpisenkatu 8.

Ajantasaiset tiedot omaishoitajien tulevista tapaamisista löydät seurakunnan tapahtumatiedoista sekä Henki ja elämä -lehden ilmoituksista Yhteiset-osion alta.

Koivuniemen leirikeskuksessa kaksi miestä katsoo järvelle

Diakonissa, näkövammaiset, huonokuuloiset, omaishoitajat
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä