Laskutusosoitteet

Jyväskylän seurakunta on Kirkon kirjanpidon- ja palkanlaskennan palvelukeskuksen asiakas.

Kaikilla seurakunnan toiminta- ja palveluyksiköille on omat sähköiset laskutusosoitteet. Jokaisella alueseurakunnalla ja työyksiköllä on omat listassa näkyvät tunnuksensa, joilla laskut kohdentuvat oikein ja niiden tulee näkyä laskussa.

Toivomme, että käytättä ensisijaisesti verkkolaskutusta. Verkkolaskuosoitteemme löydät oheisesta taulukosta. Operaattorimme on Basware, jonka tunnus on BAWCFI22. Huomioikaa, että osoitteisiin tulee lähettää vain laskuja, ei tiedotteita tai mainoksia.

Sähköpostitse toimitettavat laskut lähetetään aina osoitteeseen: kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto on PDF. Tiedoston nimi saa sisältää vain seuraavia merkkejä: [A-Z], [a-z], [0-9], [.], [_].

Mikäli haluatte lisätietoja verkkolaskujen lähetyksestä Jyväskylän seurakunnalle, olkaa yhteydessä Baswaren toimittaja-aktiointiin: supplieractivation@basware.com

Malli

Kun lasku on tarkoitettu esim. Kiinteistötoimistolle, tulee se lähettää seuraavasti:

Paperilasku:

Kirkon Palvelukeskus/Jyväskylän srk
Kiinteistötoimisto
++3037501++
00026 Basware

Verkkolasku:

003702083014501
Operaattorimme on Basware, jonka tunnus on BAWCFI22.

Viitetiedoksi ostajan nim

Kysy lisää