"Halleluja! Hyvä on veisata kiitosta meidän Jumalallemme. Se on suloista; ylistäminen on soveliasta. Hän parantaa ne, joilla on särjetty sydän, ja sitoo heidän haavansa." Psalmit 147:1,3
Ylistysryhmä jouluna 2017
Ylistysryhmän kevätkauden päättäjäiset pururadalla grillin äärellä.
Ylistysryhmän kevätkauden päättäjäiset 9.6.2019 pururadalla grillin äärellä.

Korpilahden Ylistysryhmä

Ylistysryhmä kokoontuu joka toinen perjantai klo 17.30 Korpilahden seurakuntatalolla. Yhdessä vaihdetaan kuulumiset, rukoillaan ja lauletaan hengellisiä lauluja, pääasiassa Viisikielisestä. Ryhmä laulaa seurakunnan tilaisuuksissa, jumalanpalveluksissa ja vierailee laitoksissa. Ylistysryhmään osallistuu tällä hetkellä parikymmentä laulajaa ja edelleen mukaan ovat tervetulleita kaikentasoiset ja -ikäiset laulajat, kiinnostus riittää!

Ryhmää vetää Saila Viertola, jolta voi kysellä tarkemmin p. 045 209 4445 tai saila.viertola@hotmail.com.

Kevätkauden 2020 harjoitukset alkavat pe 24.1. ja jatkuvat parillisilla viikoilla.