Vaajakosken lähikirkkoalue

Vaajakosken lähikirkkoalue on vireä ja elinvoimainen yhteisö itäisessä Jyväskylässä.

Alueella toimintaa on kaikenikäisille, pikkulapsista ikäihmisiin. Erilaiset kerhot ja perhetyö keräävät paljon seurakuntalaisia yhteen. Nuorisotyö toimii vahvasti yhteistyössä alueen koulujen kanssa. Rippikoulu tavoittaa yli 85 % alueen nuorista. Rippikoulusta saadun hyvän kokemuksen kautta sekä isoskoulutukseen että kerhonohjaajakoulutukseen osallistuu paljon nuoria.

Jumalanpalveluselämä on aktiivista. Alueseurakunnan musiikkityö on vahvaa ja se elävöittää jumalanpalveluselämää seurakuntalaisten iloksi. Messussa seurakuntalaiset kohtaavat ja hengellinen elämä vahvistuu!

Ajankohtaista

Vaajakosken alueseurakunta on muuttanut väistötiloihin helmikuussa 2022 ja toiminta Vaajakosken kirkolla on loppunut kirkon remontin ajaksi. Väistötiloina toimivat Vesmannintie 6 ja Varaslahdentie 6.

Koivuniemen leirikeskuksen kappelissa messut sunnuntaisin ja juhlapyhinä klo 10. Mahdollisuus yhteiseen kirkkokyyditykseen bussilla, lähtö Vaajakosken kirkon parkkipaikalta sunnuntaisin klo 9.30. Kaunisharjun kerhotilan toiminta jatkuu entisellään.

Vaajakosken kirkko

Vastuupappi