Korpilahti - aikuisille

Ryhmätoimintaa aikuisille ja ikäihmisille

Miestenpiiri

Miestenpiiri kokoontuu Korpilahden seurakuntatalolla kuukauden viimeisenä keskiviikkona kello 18-19.30.

Noja-ryhmä

Työikäisten naisten keskusteluryhmä kokoontuu yhdessä suunniteltujen teemojen äärelle seurakuntatalolla tiistaisin klo 18 parillisilla viikoilla. Hartaus ja iltakahvit. NOJA=Naisen Oma Jaksaminen Arjessa. Mukana diakonissa Kirsi Lepoaho p.050-5579003.

Ikäihmisten palvelupäivä

Ohjelmallinen aamupäivä mukavassa seurassa. Päätteeksi ruokailemme (6€).

Syksyn palvelupäivät kerran kuussa klo 10 seurakuntatalolla.

Väentupa

Joka tiistai syyskuusta alkaen osoitteessa Valanteentie 1. Kokoonnumme eri teemojen äärelle klo 12-13.30. Jo klo 11 voit tulla kahvittelemaan ja turinoimaan! Tervetuloa myös väentuvan vastuunkantajaksi emäntärinkiin mukaan!

Hyvän mielen kerho

Avoin ryhmä mielenterveyskuntoutujille kokoontuu syyskuusta alkaen osoitteessa Valanteentie 1 joka toinen tiistai parillisilla viikoilla klo 14-16. Vetäjänä diakonissa Kirsi Lepoaho.

Diakoniatalkoot

Diakoniatalkoissa leivotaan yhdessä kahvileipää diakonian tapahtumiin ja ryhmiin.

Aamupysäkki

Aamupysäkillä on mahdollisuus hakea EU-ruokakasseja, syödä aamupalaa ja kuunnella hartaus. Aamupysäkki on kerran kuussa perjantaisin seurakuntatalolla.