Kansainvälinen diakonia tukee maailman köyhimpiä

Kansainvälinen diakonia vie avun maailman köyhimpien ja syrjäytettyjen ihmisten luo.

Kun tuet kansainvälistä diakoniaa, osallistut kehitysyhteistyöhön, puolustat ihmisoikeuksia, annat humanitaarista apua, olet mukana rauhan- ja sovinnontyössä sekä mahdollistat diakoniatyön yhdessä kehitysmaiden paikallisten kirkkojen, yhteisöjen ja ihmisten kanssa.

Kirkon Ulkomaanapu tekee työtä siellä, missä avuntarve on suurin. Kaikki voivat tehdä pieniä arjen ihmeitä kehitysmaiden ihmisille. Kirkon Ulkomaanapu tekee työtä kaikkein köyhimpien kanssa uskontoon, poliittiseen vakaumukseen tai etniseen taustaa katsomatta.

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike, johon voit osallistua vuosittain. Yhteisvastuu on auttanut hädässä olevia jo vuodesta 1950 alkaen niin Suomessa kuin kehittyvissä maissa. Konkreettisen avun maailmalle vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Anna Toisenlainen Lahja kun haluat ilahduttaa perhettäsi tai ystävääsi ja samalla auttaa kehitysmaissa eläviä. Voit lahjoittaa vaikkapa puuntaimia, koulupukuja tai vuohia. Kirkon Ulkomaanavun toimittamien lahjojen tuella kehitysmaiden ihmiset kykenevät itse parantamaan elinolojaan. 

ChangeMaker on Kirkon Ulkomaanavun nuorten ja nuorten aikuisten verkosto, joka edistää nuorten mahdollisuuksia vaikuttaa maailman kehitysongelmiin ja tehdä työtä oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Lähde mukaan ja vaikuta!

Haluatko tehdä maailmasta tasa-arvoisen? Naisten Pankki on väylä tukea ja parantaa hauraimmassa asemassa olevien naisten koulutusta, yrittäjyyttä ja toimeentuloa Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Jyväskylän seudun vapaaehtoiset kokoaa yhteen Naisten Pankki Jyväskylä. Tule mukaan edistämään kehitysmaiden naisten omaehtoista toimeentuloa ja kohentamaan heidän perheidensä elinoloja!

Dil Maya Syangtang on saanut tukea ja koulutusta toimeentulonsa kehittämiseen Kirkon Ulkomaanavun projektista.
Dil Maya Syangtang on saanut tukea ja koulutusta toimeentulonsa kehittämiseen Kirkon Ulkomaanavun projektista.

Ota yhteyttä

Lähetyksen ja kansainvälisen vastuun asiantuntija, Diakonia ja missio -tiimiesihenkilö, työsuojelupäällikkö
Yhteinen seurakuntatyö
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä

Specialist for Mission and International Work

Nuorisotyönohjaaja
Palokan lähikirkkoalue
Palokan kirkko, Rovastintie 8
40270 Palokka

Nuorisotyö, rippikoulun jälkeinen nuorisotyö, nuoret aikuiset

Seurakuntapastori
Yhteinen seurakuntatyö
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä

Pastor of international work

Diakoni, Maahanmuuttajatyö
Yhteinen seurakuntatyö
Vapaudenkatu 47
40100 Jyväskylä