Turvaa ja iloa pienille

Vapaaehtoistehtävät

Haluaisitko sinä toimia pyhäkoulunohjaajana? Pyhäkoulu on lasten oma hetki Raamatun äärellä. Mietimme lasten kanssa yhdessä suuria kertomuksia, laulamme, leikimme, askartelemme ja rukoilemme. Tule mukaan! Koulutamme ja annamme tarpeelliset välineet pyhäkoulun pitämiseen.

Kiinnostaako sinua toimia kerhomummona tai -pappana? Lukemaan satuja, leikkimään, apukäsiksi yms. Vai olisitko valmis tekemään jotain muuta?

Ota yhteyttä oman alueseurakunnan varhaiskasvatuksenohjaajaan tai ilmoittaudu mukaan varhaiskasvatuksen joukkoon tästä.

Lastenohjaajan sijaisuudet

Oletko täysi-ikäinen ja kiinnostunut lasten ja perheiden kanssa toimimisesta? Kerhoissamme on aika ajoin tarvetta lastenohjaajan sijaisille. Jos haluat ilmoittautua sijaisehdokkaaksi, se on helppoa täyttämällä hakemus täällä.

Pyhäkoululaisia kävelemässä kohti kirkon alttaria.

Keltinmäen alueseurakunta Korpilahden alueseurakunta Säynätsalon alueseurakunta
Keltinmäentie 11 B
40640 Jyväskylä
Huhtasuon alueseurakunta Keskustan alueseurakunta