Säynätsalon lähikirkkoalue

Rohkeasti hengellinen, reilusti välittävä - tämän moton mukaisesti tahdomme tehdä työtä ja elää kristittyinä Säynätsalon lähikirkkoalueella. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon!

Ajankohtaista

Säynätsalon kirkko on suljettu sisäilmaongelmien vuoksi lokakuussa 2022 odottamaan peruskorjauksen alkamista. Jumalanpalvelukset sekä kasteet, hautajaiset ja vihkimiset pidetään remontin ajan seurakuntakodilla.

Muutoksen myötä myös seurakuntakodin juhlasalia on remontoitu. Tule tutustumaan uudistuksiin ja mukaan toimintaan seurakuntakodille!

Säynätsalon kirkko

Alueen johtava pappi
Keljonkankaan lähikirkkoalue Keltinmäen lähikirkkoalue Korpilahden lähikirkkoalue Kortepohjan lähikirkkoalue Säynätsalon lähikirkkoalue
Keltinmäentie 11 B