Kuorolaisia Kirkkomusiikin päivän yhteislauluillassa 19.9.2018
Kirkkokuoron harjoitukset tammikuussa 2017.

Korpilahden kirkkokuoro

Korpilahden kirkkokuoro esiintyy Korpilahden alueseurakunnan järjestämissä jumalanpalveluksissa ja tilaisuuksissa. Ohjelmistossa on niin perinteisempää kuin uudempaakin hengellistä musiikkia sekä yksi- että useampiäänisenä. Kuorossa on n. 20 laulajaa.

Keväällä 2019 esiinnyimme Pöytälaatikon parhaat -konsertissa sekä Korpilahdella että Keltinmäessä sekä osallistuimme Jyväskylässä pidettyjen Kirkkopäivien "Täytä puisto laululla" - tapahtumaan oman kirkon messujen lisäksi. Päätimme kevään Helatorstain juhlamessuun.

Syksyllä 2019 on ohjelmassa mm. Sibelius-messu ja joulun aikaan ollaan taas sekä kirkon Kauneimmissa joululauluissa sekä jouluaamun jumalanpalveluksessa.

Iloiseen joukkoon mahtuu hyvin mukaan, tervetuloa!

Paikka: Korpilahden seurakuntatalo tai kirkko n. joka toinen torstai erillisen ohjelman mukaan kello 17.45 - 19.30.

Kevätkausi 2020 alkaa to 9.1. klo 17.45.

Korpilahden alueseurakunta
Kirkonmäentie 1