Kuorolaisia Kirkkomusiikin päivän yhteislauluillassa 19.9.2018
Kirkkokuoron harjoitukset tammikuussa 2017.

Korpilahden kirkkokuoro

Korpilahden kirkkokuoro esiintyy Korpilahden alueseurakunnan järjestämissä jumalanpalveluksissa ja tilaisuuksissa. Ohjelmistossa on niin perinteisempää kuin uudempaakin hengellistä musiikkia sekä yksi- että useampiäänisenä. Kuorossa on noin 20 laulajaa.

Keväällä 2019 esiinnyimme Pöytälaatikon parhaat -konsertissa Korpilahdella ja Keltinmäessä sekä osallistuimme Jyväskylässä pidettyjen Kirkkopäivien "Täytä puisto laululla" -tapahtumaan oman kirkon messujen lisäksi. Päätimme kevään Helatorstain juhlamessuun.

Syksyllä 2019 oli ohjelmassa mm. Sibelius-messu ja joulun aikaan olimme sekä kirkon Kauneimmissa joululauluissa että jouluaamun jumalanpalveluksessa.

Iloiseen joukkoon mahtuu hyvin mukaan, tervetuloa!

Paikka: Korpilahden seurakuntatalo tai kirkko noin joka toinen torstai erillisen ohjelman mukaan kello 17.45-19.30.

Kevätkausi 2020 keskeytyi koronatilanteesta johtuen. Tarkoitus on jatkaa harjoituksia syksyllä 2020.

Korpilahden alueseurakunta
Kirkonmäentie 1