Kaupunginkirkon lähikirkkoalue 

Kaupunginkirkon lähikirkkoalue elää ja toimii ihmisten keskellä kantakaupungin sykkeessä, ulottuen Keljosta Lutakon ja Tourulan kautta Lohikoskelle, Taulumäeltä Viitaniemeen, sieltä Mäki-Matin ja Nisulan kautta Mattilanpellolle. 

Jumalanpalveluksia vietetään Kaupunginkirkossa pyhäaamuna klo 10, illalla noin kaksi kertaa kuukaudessa klo 17 vähän eri tavoin Kohtaamispaikalla. Lahjaharjun kappelissa vietetään messua monin tavoin virttä veisaten. Arkenakin on omat aikansa pyhän kohtaamiselle.

Monenlainen ryhmätoiminta pitkin viikkoa kutsuu kirkoille ja muihin tiloihin jakamaan arkea ja pyhää, Sanan äärellä, yhdessä tekemisen ja kohtaamisen ilosta. Alueemme musiikkitoimintaa kuvaavat kiitosvirttä mukailevat sanat: "Virsin, lauluin, gospelein, harpuin, huiluin, kitaroin."

Lapsi- ja perhetyössämme eletään yhdessä arkea ja pyhää - Pyhää arkea. Nuorisotyössä "kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on." Diakonia on vierellä kulkemista ja luottamuksellista keskustelua hengellisistä kysymyksistä tai jaksamisesta vaikeissa elämäntilanteissa.

Lähetystyö ja kansainvälinen diakonia on yhteisvastuuta Jumalan hyvän toteutumisesta kaikkialla, sitä että evankeliumi Kristuksesta kuuluu yli koko maan piirin.

Jyväskylän Kaupunginkirkko

Ota yhteyttä

Alueen johtava pappi
Huhtasuon lähikirkkoalue Kaupunginkirkon lähikirkkoalue
Kipinä, Kauppakeskus Seppä, Ahjokatu 5
40320 Jyväskylä
Kaupunginkirkon vastuupappi, pappien tiimiesihenkilö
Kaupunginkirkon lähikirkkoalue
PL 103, Kilpisenkatu 8
40100 Jyväskylä
Seurakunta-assistentti
Huhtasuon lähikirkkoalue Kaupunginkirkon lähikirkkoalue
Yhteinen seurakuntatyö
PL 103, Kilpisenkatu 8
40100 Jyväskylä