Keskustan alueen vauvaryhmät

Ekavauvaryhmät ovat ensimmäisen lapsen saaneille. Jokainen on samassa, uudenlaisessa elämänvaiheessa. Ihmetellään yhdessä, mitä elämä on tuonut tullessaan, jaetaan vauvaperhe arkea ja puuhataan vauvan kanssa kivoja. Vauvan toivotaan olevan alle 7 kk:n ikäinen aloittaessaan ryhmän.

Lohikosken kerhotila

Lohikosken päiväkerhotila, Katajatie 1 as 6

Ekavauvaryhmä kokoontuu maanantaisin klo 13-15. Mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella Heidilta ja Lauralta. Yhteystiedot löydät vierestä.

Lastentila Itu

Kilpisenkatu 6

HUOM! Ryhmät kokoontuvat toistaiseksi Silmussa Kilpisenkatu 8:ssa!

Ekavauvaryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella Heidiltä ja Katilta. Yhteystiedot löydät vierestä.
Toinen ekavauvaryhmä kokoontuu torstaisin klo 13-15. Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi tiedustalla Lauralta ja Sarilta. Yhteystiedot löydät vierestä.

Vauvaolkkari on avoin vauvaperheiden tapaamispaikka maanantaisin klo 13-15, alk. 30.8. Se kokoontuu toistaiseksi SIlmussa, Kilpisenkatu 8. Koronahenkilörajoitusten vuoksi ilmoittaudu Sarille tai Katille samana päivänä.

Odottavien ryhmä

Syliin saapumassa on ensimmästä lastaan odottavien äitien ryhmä. Ryhmä kokoontuu 5 kertaa Lastentila Idussa, parittomien viikkojen torstaisin alkaen 14.10. klo 17.30-19.30.  Ryhmässä jutellaan odotukseen liittyvistä tunteista, ajatuksista sekä vanhemmuuteen kasvamisesta. Ryhmään voi osallistua missä vaiheessa raskautta tahansa. Ilmoittautuminen 7.10. mennessä. Lisätied. Annelta.

vauvalla on hiekkaa jaloissa

Lastentila Itu Kilpisenkatu 6, PL103