Keskustan alueen vauvaryhmät

Aikaisemmasta tiedosta poiketen, koronarajoitusten vuoksi, perheryhmien live kokoontumisia ei pidetä ainakaan tammikuussa. Tiedotamme jatkosta, kun tiedämme.

Ekavauvaryhmät ovat ensimmäisen lapsen saaneille. Jokainen on samassa, uudenlaisessa elämänvaiheessa. Ihmetellään yhdessä, mitä elämä on tuonut tullessaan, jaetaan vauvaperhe arkea ja puuhataan vauvan kanssa kivoja. Vauvan toivotaan olevan alle 7 kk:n ikäinen aloittaessaan ryhmän.

Lohikosken kerhotila

Lohikosken päiväkerhotila, Katajatie 1 as 6

Ekavauvaryhmä kokoontuu maanantaisin klo 13-15. Mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella Heidilta ja Lauralta. Yhteystiedot löydät vierestä.

Lastentila Itu

Kilpisenkatu 6

HUOM! Ryhmät kokoontuvat toistaiseksi Silmussa Kilpisenkatu 8:ssa!

Ekavauvaryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella Heidiltä ja Katilta. Yhteystiedot löydät vierestä.
Toinen ekavauvaryhmä kokoontuu torstaisin klo 13-15. Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi tiedustalla Lauralta ja Sarilta. Yhteystiedot löydät vierestä.

Vauvaolkkari on avoin vauvaperheiden tapaamispaikka maanantaisin klo 13-15. Se kokoontuu toistaiseksi SIlmussa, Kilpisenkatu 8. Koronahenkilörajoitusten vuoksi ilmoittaudu Sarille tai Katille samana päivänä.

Odottavien ryhmä

Syliin saapumassa on ensimmästä lastaan odottavien äitien ryhmä. Ryhmä kokoontuu 6 kertaa Silmussa, Kilpisenkatu 6, parittomien viikkojen tiistaisin alkaen 1.2. klo 17.30-19.30.  Ryhmässä jutellaan odotukseen liittyvistä tunteista, ajatuksista sekä vanhemmuuteen kasvamisesta. Ryhmään voi osallistua missä vaiheessa raskautta tahansa. Ilmoittautuminen 25.1.mennessä. Lisätied. Annelta.

 

vauvalla on hiekkaa jaloissa

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Keskustan alueseurakunta
Lastentila Itu Kilpisenkatu 6, PL103
40100 Jyväskylä
Lastenohjaaja
Keskustan alueseurakunta
Katajatie 1 as 6, PL 103
40250 Jyväskylä
Lastenohjaaja
Keskustan alueseurakunta
Katajatie 1 as 6, PL 103
40250 Jyväskylä
Lastenohjaaja
Keskustan alueseurakunta
Lastentila Itu Kilpisenkatu 6, PL 103
40100 Jyväskylä
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Huhtasuon alueseurakunta Keskustan alueseurakunta
Kipinä, Kauppakeskus Seppä, Ahjokatu 5
40320 Jyväskylä