Keskustan alueen vauvaryhmät

Kilpisenkatu 6

Tiistaisin klo 13-15

Keskiviikkoisin klo 9.30-11.30

Ekavauvaryhmät ovat ensimmäisen lapsen saaneille. Jokainen on samassa, uudessa elämänvaiheessa. Ihmetellään yhdessä, mitä elämä on tuonut tullessaan, jaetaan vauvaperhe arkea ja puuhataan vauvan kanssa kivoja. Vauvan toivotaan olevan alle 7 kk:n ikäinen aloittaessaan ryhmän. Voit kysyä mahdollisia vapaita paikkoja lastenohjaajilta, Heidiltä tai Lauralta.  Korona-aikana ryhmäkoko on pienempi. Osa ryhmistä kokoontuu verkkokokoontumisena.

Syliin saapumassa - ryhmä ensimmäistä lasta odottaville äideille

Maanantaisin 10.5.-7.6. klo 17.30-19.30. Ryhmä toteutetaan viiden kerran verkkokokoontumisena Teams sovelluksessa. Ilmoittautuminen 7.5. mennessä.
Lisätitetoja Rouhiaisen Lauralta tai Kettusen Annelta.

Syliin saapumassa on vertaistukiryhmä ensimmäistä lasta odottaville äideille. Pohditaan yhdessä odotukseen ja lapsen syntymään liittyviä tunteita ja ajatuksia sekä matkaa vanhemmuuteen leppoisassa ilmapiirissä. Ryhmään voi osallistua missä vaiheessa raskautta tahansa. Toivomme sitoutumista kaikille kerroille.

vauvalla on hiekkaa jaloissa

Lastentila Itu Kilpisenkatu 6, PL103