Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan tehtävänä on seurakunnan rakennustoimintaa, kiinteää ja irtainta omaisuutta, hautausmaiden perustamista, hoitoa ja käyttöä sekä hautainhoitorahaston toimintaa koskevien asioiden käsitteleminen ja päättäminen sen mukaan kuin johtosäännössä määrätään sekä kirkkolaissa ja kirkkojärjestyksessä säädetään.

Kuulutus johtokunnan kokousten pöytäkirjan nähtävilläolosta julkaistaan seurakunnan virallisella ilmoitustaululla (Vapaudenkatu 47) viimeistään 5 päivää ennen ilmoitettua kokouspäivää. Pyydämme huomioimaan, että esityslista toimii pohjana kokouksen pöytäkirjalle ja siinä mahdollisesti mainitut liitteiden nähtävilläolot seurakuntatoimistossa koskevat vasta kokouksen pöytäkirjan nähtävilläoloaikaa.

Pöytäkirjat muutoksenhakuosoituksineen ovat saatavana nähtäville Jyväskylän seurakuntatoimistossa toimiston aukioloaikana pöytäkirjan tarkastamisen jälkeen. Oikaisuvaatimukset johtokunnan päätöksistä on tehtävä kirkkolain 24 luvun mukaisesti.

Toimielimen kokouksesta on pidettävä pöytäkirjaa, jonka puheenjohtaja allekirjoittaa ja sihteeri varmentaa (KJ 7:6). Pöytäkirja tarkastetaan pääsääntöisesti sähköisesti asian- ja dokumentinhallintajärjestelmässä (Domus) kirkkoneuvoston ohjesäännön mukaisesti.

Esityslistan julkiset liitteet ovat nähtävillä seurakuntatoimistossa, Vapaudenkatu 47, toimiston aukioloaikoina.

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan johtosääntöLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan vuodesta 2019 alkaen Domus-julkaisussaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan viimeisimmän esityslistan löydät täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan kuluvan ja edellisen vuoden pöytäkirjat löydät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Aiempia pöytäkirjoja voi tiedustella ja tietopyyntöjä lähettää seurakunnan kirjaamoon jklsrk.kirjaamo@evl.fi. Ohjeistusta tietopyyntöjen tekemiseen antaa hallinnon asiantuntija Eija Seuranen (eija.seuranen@evl.fi tai puh. 040 535 4124).

Tietosuojavaltuutetun toimiston ohjeistuksen mukaisesti toimielinten pöytäkirjat ovat nähtävillä netissä korkeintaan julkaisuvuotta edeltävän vuoden ajan.

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan jäsenet 2023-2026

Puheenjohtaja Tuulia Kuntsi


Aimo Asikainen

Ylikonstaapeli, eläkeläinen

Keskusta ja sitoutumattomat -valitsijayhdistys


Eetu Heiska

ICT-erityisasiantuntija

Kokoomus ja sitoutumattomat -valitsijayhdistys


Tuulia Kuntsi

KM, apulaisrehtori

Keskusta ja sitoutumattomat -valitsijayhdistys


Emilia Lakka

YTM, FM, tutkija

Avara kirkko -valitsijayhdistysAri Tuikkanen

Maintenance manager

Seurakuntaväen valitsijayhdistys


Henna Viinikainen

Nuorisotyönohjaaja

Avara kirkko -valitsijayhdistys