Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan tehtävänä on seurakunnan rakennustoimintaa, kiinteää ja irtainta omaisuutta, hautausmaiden perustamista, hoitoa ja käyttöä sekä hautainhoitorahaston toimintaa koskevien asioiden käsitteleminen ja päättäminen sen mukaan kuin johtosäännössä määrätään sekä kirkkolaissa ja kirkkojärjestyksessä säädetään.

Kuulutus johtokunnan kokousten pöytäkirjan nähtävilläolosta julkaistaan seurakunnan virallisella ilmoitustaululla (Vapaudenkatu 47) viimeistään 5 päivää ennen ilmoitettua kokouspäivää. Pyydämme huomioimaan, että esityslista toimii pohjana kokouksen pöytäkirjalle ja siinä mahdollisesti mainitut liitteiden nähtävilläolot seurakuntatoimistossa koskevat vasta kokouksen pöytäkirjan nähtävilläoloaikaa.

Pöytäkirjat muutoksenhakuosoituksineen ovat saatavana nähtäville Jyväskylän seurakuntatoimistossa toimiston aukioloaikana pöytäkirjan tarkastamisen jälkeen. Oikaisuvaatimukset johtokunnan päätöksistä on tehtävä kirkkolain 24 luvun mukaisesti.

Toimielimen kokouksesta on pidettävä pöytäkirjaa, jonka puheenjohtaja allekirjoittaa ja sihteeri varmentaa (KJ 7:6). Pöytäkirja tarkastetaan pääsääntöisesti sähköisesti asian- ja dokumentinhallintajärjestelmässä (Domus) kirkkoneuvoston ohjesäännön mukaisesti.

Esityslistan julkiset liitteet ovat nähtävillä seurakuntatoimistossa, Vapaudenkatu 47, toimiston aukioloaikoina.

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan kokoukset 2021

ti 19.1

ti 9.2

ke 17.3.

ti 20.4.

ti 18.5.

ti 15.6.

ti 17.8.

ti 14.9.

ti 26.10.

ti 16.11.

ke 15.12.

Kiinteistöstrategia vuosille 2010 - 2020Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan johtosääntöLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan vuodesta 2019 alkaen Domus-julkaisussaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan viimeisimmän esityslistan löydät täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan pöytäkirjat löydät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tietosuojavaltuutetun toimiston ohjeistuksen mukaisesti toimielinten pöytäkirjat ovat nähtävillä netissä korkeintaan julkaisuvuotta edeltävän vuoden ajan.

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan jäsenet

Puheenjohtaja Tuulia Kuntsi (Sari Koskinen)
Kirkkoneuvoston edustaja Kemppainen Tarmo

Aimo Asikainen