Laulava lapsi

Kipinän lapsikuoro

Hei kaikki 6-12 -vuotiaat lapset ja kotiväki!

Syyskuussa 2021 on Kipinässä aloittanut uusi lapsikuoro, johon uudet laulajat ovat tervetulleita. Kuoron on tarkoitus olla iloista, hyvän mielen toimintaa. Kuorossa oppii paitsi laulamista ja uusia lauluja, myös tärkeitä taitoja toimia ja olla yhdessä muiden kanssa. Toiminta on suunnattu ensisijaisesti 6-12 -vuotiaille, mutta myös nuoremmat lapset ovat halutessaan tervetulleita mukaan. Kuoro on maksuton.

Lapsikuoro harjoittelee kauppakeskus Sepän Kipinässä keskiviikkoisin klo 17:30-18:30. Ajankohtaisia asioita, aikatauluja ja tiedotteita julkaistaan tällä sivulla.

Ilmoittautuminen mukaan kuoroon tapahtuu alla olevan linkin kautta.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Halutessasi saat kuoron toiminnasta tarkempia tietoja kanttori Hanna Penttiseltä. Yhteystiedot ovat ohessa.

Yhdessä laulaminen on iloinen juttu! Tervetuloa mukaan!

Kuoron toiminta ja käytännöt koronaepidemian aikana

Ennen harjoituksia käydään pesemässä kädet. Kipinässä on tarvittaessa saatavilla maskeja ja käsidesiä. Toimintaan ei tule osallistua flunssaoireisena. Mahdollisesta poissaolosta voi ilmoittaa Hannalle esimerkiksi tekstiviestillä tai sähköpostilla. Pidetään hyvää huolta itsestämme ja toisista!

Kevään 2022 aikataulu

Talvilomaviikolla 2.3. ei ole kuoroharjoituksia.

Mukana pääsiäispäivän messussa Kaupunginkirkossa 17.4. klo 10:00 (paikalle Kaupunginkirkkoon yhdeksän aikoihin siten, että 9:15 päästään aloittamaan)

27.4. ei harjoituksia

4.5. harjoitukset

11.5. harjoitukset

15.5. Huhtakodin jumalanpalveluksessa klo 12:00 (Nevakatu 1, paikalle klo 11:15). Kuoro jää tämän jälkeen kesätauolle.

Syyskausi alkaa keskiviikkona 31.8. klo 17:30 Kipinässä

Avoin virsikirja lapsen käsissä.

Huhtasuon alueseurakunta
Kipinä, Kauppakeskus Seppä, Ahjokatu 5