Laulava lapsi

Kipinän lapsikuoro

Hei kaikki 6-12 -vuotiaat lapset ja kotiväki!

Kipinässä toimii lapsikuoro, johon uudet laulajat ovat tervetulleita. Kuoron on tarkoitus olla iloista, hyvän mielen toimintaa. Kuorossa oppii paitsi laulamista ja uusia lauluja, myös tärkeitä taitoja toimia ja olla yhdessä muiden kanssa. Toiminta on suunnattu ensisijaisesti 6-12 -vuotiaille, mutta myös nuoremmat tai vanhemmat lapset ovat halutessaan tervetulleita mukaan. Kuoro on maksuton.

Harjoitukset pidetään kauppakeskus Sepän Kipinässä keskiviikkoisin klo 17:30-18:30. Ajankohtaisia asioita, aikatauluja ja tiedotteita julkaistaan tällä sivulla.

Uusille laulajille ilmoittautuminen kuoroon tapahtuu alla olevan linkin kautta.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Halutessasi saat toiminnasta tarkempia tietoja kanttori Hanna Penttiseltä. Yhteystiedot ovat ohessa.

Yhdessä laulaminen on iloinen juttu! Tervetuloa mukaan!

Yleistä harjoituksiin liittyen

Kipeänä tai flunssaoireisena jääthän kotiin lepäämään. Mahdollisesta poissaolosta voi ilmoittaa Hannalle esimerkiksi tekstiviestillä tai sähköpostilla. Pidetään hyvää huolta itsestämme ja toisista!

Syksyn 2022 aikataulu

Syyskausi alkaa keskiviikkona 14.9. klo 17:30 Kipinässä (HUOM! Päivämäärämuutos aiemmin ilmoitettuun)

Mikkelinpäivänä olemme mukana Enkelikirkossa Kipinässä 2.10. klo 15:00, kokoonnutaan paikalle klo 14:15.

Syyslomaviikolla ei ole harjoituksia 19.10.

Isänpäivänä 13.11. klo 12 olemme mukana Huhtakodin messussa, os. Nevakatu 1

Kipinässä olemme mukana lasten kauneimmissa joululauluissa 14.12. klo 18:00. Kuoro jää joulutauolle ja harjoitukset jatkuvat tammikuussa.

Avoin virsikirja lapsen käsissä.

Huhtasuon alueseurakunta
Kipinä, Kauppakeskus Seppä, Ahjokatu 5