Maria-kuoro

Maria-kuoro aloitti keväällä 2018 Kuokkalan kirkolla. Se koottin Kehittyvät laulajat -kuoron naislaulajista. Nimi kuorolle löytyi ensimmäisen laulutehtävän sunnuntaista: Lauloimme Marianpäivänä!

Harjoitukset kutsutaan koolle myös tekstiviesteillä. Jos haluat mukaan laulamaan niin lähetä tekstiviesti kuoron johtajalle kanttori Sirpa Lampiselle p.050-4365435 ja pyydä päästä mukaan tekstiviestilistalle. Kuorolla on myös oma Whatsup-ryhmä. Mukaan pääsee harjoituksissa kun liittyy kuoroon.

HEINÄKUUSSA

To 9.7. klo 15 Lauluhetki Kuokkalan kirkossa. Voitte esittää laulutoiveitanne vaikka Whatsup-ryhmässämme tai tekstiviestillä Sirpalle. Puh 050-4365435.

Su 12.7. klo 11 messu Kuokkalan kirkossa. Kutsutaan mukaan kuorolaisia kaikista ryhmistä.

To 23.7. klo 15 Lauluhetki Kuokkalan kirkossa. Sovitaan Mariakuoron toiminnan jatkamisesta syykaudella.

Su 26.7. klo 11 messu Kuokkalan kirkossa. Kutsutaan mukaan kuorolaisia kaikista ryhmistä.