Ajankohtaista

Otetaan arkiliikunnasta kaikki irti! Kuljetaan työmatkat iloisesti reippaillen ja reittiä vaihdellen. Jos kuljet bussilla, hyppää pari korttelia ennen työpaikkaasi pois, ja matka jatkuu reippain askelin kohti työpistettäsi.

Kannustamme kaikkia ottamaantavaksi myös silloin tällöin pitää kävelykokouksia, jossa ideat kirkastuvat ja mieli virkistyy. Ja hei, kävele, jos mahdollista työtoverin kanssa yhdessä työmatkat. Jos sinun on pakko kulkea omalla autolla, mieti, voitko yhdistää kyytejä.

Ympäristötyöryhmä on kannustanut työntekijöitä ja seurakuntalaisia osallistumaan valtakunnalliseen kilometrikisaan, perustamalla oman joukkueen. Eniten kilometrejä polkenut saa lahjakortin pyörähuoltoon.

Rohkeasti kaikki mukaan polkemaan kilometrejä joukkueellemme!

Kirkon ympäristödiplomin päivitys on menossa seurakunnassa. Ympäristökatselmus on käsitelty koko seurakunnallisessa ympäristötyöryhmässä ja sen pohjalta olemme luomassa ympäristöohjelmaa vuosille 2021-2025. Ympäristöohjelma on kirkkoneuvoston käsittelyyn syyskuussa, jonka jälkeen voimme hakea auditointia tuomiokapitulilta.

Seuraavassa elokuun ympäristötyöryhmän kokousessa otamme kantaa Salolan tuulivoimapuiston rakentamiseen. Salola Wind Park Oy suunnittelee Korpilahden Vespuolen alueelle maksimissaan kymmentä tuulivoimalaa.

Nokipannukahvit maistuvat luontoretkellä