Tikkakosken kirkko

Kirkkokatu 18 , 41160 Tikkakoski
040 560 9917 ja 040 560 9918

Tikkakosken kirkko

Tikkakosken alueseurakunnan toiminta keskittyy paljolti kirkkoon, joka sijaitsee Kirkkokadun varrella.

Kirkko on valmistunut vuonna 1957, mutta sen yhteydessä olevia seurakuntatiloja on pariinkiin otteeseen laajennettu sen jälkeen. Myös kirkon vieressä sijaitsevassa pappilassa on kokoontumistiloja ja työntekijöiden työhuoneita.

Kirkon suunnitteli Jyväskylän kaupunginarkkitehti Olavi Kivimaa. Kirkkosaliin mahtuu 250 henkilöä. Sen lisäksi rakennuksessa on seurakuntasali ja kerhotiloja. Kirkon pihassa sijaitsevassa Pappilassa on tilat työntekijöille sekä seurakuntalaisten kokoontumista varten.

Tikkakosken kirkon urkujen dispositiotLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Messu

-Nyt jumalanpalveluksessa olevien määrä on rajoitettu max 70 seurakuntalaista kirkkosalissa ja käytämme edelleen maskeja ja turvaväleja. Tämä määrä tulee: 60 alas srk-saliin ja 10 urkuparvelle, tosin jos jumalanpalvelus striimataan, niin silloin urkuparvelle voi mennä vain 6 seurakuntalaista. Kirkkosalissa alhaalla luku 60 voi tulla vain kun joukossa on samaan perhekuntaan kuuluvia, ja muuten se on turvavälein 50. Suurimmassa osassa jumalanpalveluksiamme nämä määrät ovat riittäviä, ja kaikki sopivat kirkkosaliin. Tarvittaessa me voisimme, poikkeuksellisesti, ottaa käyttöön myös srk-salit: max 11 seurakuntalaista/Vanha srk-sali ja max 23 seurakuntalaista/Uusi srk-sali. Jos molemmat puolet olisivat käytössä, niin kirkkosaliin mentäessä käytetään sinne johtavaa ulko-ovea, ja käytetään tarvittaessa sakastin WC:tä. Srk-saleihin mentäessä käytetään sinne johtavaa ulko-ovea ja käytössä ovat eteisen WC:t. Ehtoollisen vietto tapahtuu kirkkosalissa alttarikaiteen äärellä, tarkempi ohjeistus annetaan ennen messun alkua. Mikäli kirkkosalissa on 70 seurakuntalaista ja srk-saleissa olisi väkeä, niin srk-saleissa oleville ehtoollinen jaetaan heti sen jälkeen kun kirkkosalissa ovat saaneet ehtoollisen. Srk-saleissa ehtoollisen jako tapahtuu kulkueenomaisesti, tarkempi ohjeistus ennen messun alkua.

Kouluun lähtevien siunauskirkko

Asianosaisille on lähetetty kutsu, jossa lisätietoja. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen 2.8. mennessä sähköpostilla katri.peranen.evl.fi

Kouluun lähtevien siunauskirkko

Asianosaisille on lähetetty kutsu, jossa lisätietoja. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen 2.8. mennessä sähköpostilla katri.peranen@evl.fi