Palokan alueen muu toiminta

Kaakaoklubi 1-2-luokkalaisille

Oleilua, pelailua, läksyjen tekoa, välipalaa, hiljentymistä ja pieni hartaus - leppoisaa yhdessäoloa.

Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 12.00 - 15.00. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Sarille 040 5007820.

Pyhäkoulu

on Palokan kirkon jumalanpalveluksen aikana toteutettava lapsen oma iloinen kirkkohetki, jossa on tarjolla monenlaista toimintaa ja rauhoittumisen hetkiä.

Pyhäkoulu on tarkoitettu yli 3-vuotiaille lapsille. Pienemmät lapset ovat myös tervetulleita yhdessä vanhemman sisaruksen tai aikuisen kanssa.

Ei ennakkoilmoittautumista.

Käynti kirkon pääovista (Rovastintien puolelta). Pyhäkoulunohjaaja ohjaa lapset kirkon eteisestä alakertaan.

Tältä keväältä pyhäkoulu on päättynyt, jatkamme syyskuussa.

Kirjepyhäkoulu

tuo pyhäkoulun omaan kotiisi.

Ilmoittaudu ja saat mukavaa postia kerran kuukaudessa. Kuoressa sisällä kertomuksia, askartelutehtäviä tai muuta mukavaa puuhaa.
Kirjepyhäkoulu on kaikille alle 12-vuotiaille lapsille avoin ja ilmainen. Ilmoittaudu mukaan.

Facebook-sivullemme pääset tästä.

Instagram vinkeet_varpaat_palokansrk

Pikkuhelppi (syyskuusta 2022 alkaen)

Tarvitsisi käydä asioilla, mutta lasta ei voi ottaa mukaan.

Kaipaisin hetken hengähdystä.

Haluaisin jutella.

Kaipaisin apua perheen arjessa.

Lapsiperheen arjessa tulee tilanteita, joissa pieni apu on tarpeen. Maksuton Pikkuhelppi tarjoaa lastenhoitoapua, juttuseuraa, omaa aikaa, tukea vanhemmuuteen, tai mitä teillä tarvitaankaan. Pikkuhelppiä järjestetään ulkona, kirkon tiloissa tai voimme tulla myös kotiin. Perhe voi käyttää Pikkuhelppiä max. 3 kertaa puolen vuoden aikana.

Ota yhteyttä tästä.

Aamupalapysäkki

Olotuvan monipuolinen, leppoisa aamupala mukavassa seurassa kaiken ikäisille keskiviikkoisin klo 9-11. Aamupalapysäkki on tältä keväältä päättynyt, jatkamme syyskuussa.

Vapaaehtoinen maksu 1 euro/henkilö.
Mahdollisuus osallistua Keskiviikon Kirkkohetkeen kirkkosalissa klo 9.30.

Aamupalapysäkkitoiminnasta vastaa diakoni Elina Romar puh. 040 560 9910
Keskiviikon Kirkkohetken tiimoilta yhteydessä voi olla seurakuntapastori Ulla Palolaan puh. 040 5278 111

Palokan 2-5 -vuotiaiden päiväkerhoihin ja 4-5 -vuotiaiden minikokkikerhoon 2022-2023 pääset ilmoittautumaan tästä 31.7. saakka.

Lapsi keinuu.

40250 Jyväskylä
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Palokan alueseurakunta Tikkakosken alueseurakunta