Mäntykankaan hautausmaa

Poratie 16 (postiosoite; Kuormaajantie 10) , 40320 Jyväskylä

Mäntykankaan hautausmaa

Perinteisten arkkuhautaosastojen lisäksi Mäntykankaan hautausmaalla on uurnahautaosasto sekä uurnametsähautausmaa, jossa on sirottelualue, uurnaholvi eli kolumbaario sekä muistolehto. Mäntykankaan hautausmaa tunnettiin aikaisemmin nimellä Seppälän hautausmaa. Hautausmaan takaportti löytyy osoitteella Kuormaajantie 10.

Mäntykankaan hautausmaalla sijaitsevat myös kappeli ja krematorio sekä hautausmaan huoltorakennus. Hautausmaa on otettu käyttöön 1950, ja sen pinta-ala on 26 ha. Hautausmaa sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn Laukaantien varrella, noin 6 km Jyväskylän kaupungin keskustasta.

Siunauskappeli

Mäntykankaan siunauskappelin on suunnitellut Matti Hämäläinen, ja se on valmistunut 1953. Kappelissa on tilaa 170 henkilölle.

Hietakehto

Syntymättömien lasten muistelupaikka. Kappelin takana, uurnametsähautausmaan keskusaukiolla sijaitseva Hietakehto on tarkoitettu muistelupaikaksi niille, jotka eivät ole saaneet lasta, tai jotka ovat menettäneet lapsensa odotusaikana niin aikaisin, ettei tavanomaista hautausta ole suoritettu.

 


 

 

Mäntykankaan työnjohtaja
Minna Korhonen p. 050-5848890
minna.korhonen@evl.fi

Huom. Postiosoite: Kuormaajantie 10 40320 Jyväskylä  (mm. adressit)

Lataa kartta tästä

 


 

 

 

Induktiosilmukka
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku