Parasta on laulaa

Uusi kuoro PARASTA ON LAULAA alkoi Kuokkalan kirkolla MA 3.9.2018 klo 18.00.

Kuoro on kaikille avoin:

JOS OLET AINA HALUNNUT LAULAA MUTTA ET OLE SAANUT TILAISUUTTA, TÄSSÄ ON TILAISUUTESI!

Koelauluja ja tai vaatimuksia ei ole, tai vain yksi: pitää haluta tulla mukaan ja olla paikalla.  Kuorossa laulaminen on terveellisintä mitä olla voi ihmisten hyvinvoinnin kannalta. Tästä on valtavasti oikeaa tutkimustietoakin.

Laulamme mukavaa musiikkia, teemme ääni- ja hengitysharjoituksia sekä äänijumppaa. Kuoro on ilmainen ja se on Kuokkalan alueseurakunnan musiikkitoimintaa. Kuoroa johtaa kanttori Sirpa Lampinen. Tiedusteluihin vastaan sirpa.lampinen@evl.fi tai 050-4365435. (Ei tiistaisin eikä keskiviikkoisin).  Kuoron tiedottajalle voi kuoroon ilmoittautuessaan antaa sähköpostiosoitteensa jolloin saa kuoron tiedotteet itselleen.

Kuorolla on oma ohjelmistokirjansa PARASTA ON LAULAA (Kotimaa kustannus, Lampinen (toim.)) Kirjaa voi aluksi vaikka lainata kirkolta. Kirjaa myydään kirjakaupoissa ja tilaamme sitä myös kuorolle. Näin sen voi myös ostaa omakseen. Käytämme Viisikielinen -laulukirjaa sekä muita sopivia laulustoja. Kuorolle on tilattu runsaasti omia lauluja ja laulujen tekstejä ammattilaisilta tekijöiltä.

2021 syyskausi

SYYSKUU