Parasta on laulaa

Uusi kuoro PARASTA ON LAULAA alkoi Kuokkalan kirkolla MA 3.9.2018 klo 18.00.

Kuoro on kaikille avoin:

JOS OLET AINA HALUNNUT LAULAA MUTTA ET OLE SAANUT TILAISUUTTA, TÄSSÄ ON TILAISUUTESI!

Koelauluja ja tai vaatimuksia ei ole, tai vain yksi: pitää haluta tulla mukaan ja olla paikalla.  Kuorossa laulaminen on terveellisintä mitä olla voi ihmisten hyvinvoinnin kannalta. Tästä on valtavasti oikeaa tutkimustietoakin.

Laulamme mukavaa musiikkia, teemme ääni- ja hengitysharjoituksia sekä äänijumppaa. Kuoro on ilmainen ja se on Kuokkalan alueseurakunnan musiikkitoimintaa. Kuoroa johtaa kanttori Sirpa Lampinen. Tiedusteluihin vastaan sirpa.lampinen@evl.fi tai 050-4365435. (Ei tiistaisin eikä keskiviikkoisin)

Kuorolla on oma ohjelmistokirjansa PARASTA ON LAULAA (Kotimaa kustannus, Lampinen (toim.)) Kirjaa voi aluksi vaikka lainata kirkolta. Kirjaa myydään kirjakaupoissa ja tilaamme sitä myös kuorolle. Näin sen voi myös ostaa omakseen.

​​​​​​​​​​

2021 KEVÄTKAUSI

TAMMIKUU

MA 11.1. Peruttu

MA 25.1. Peruttu

HELMIKUU

Ma 8.2. Peruttu.  Varmista, että sähköpostiosoitteesi on Kirsti Laurikaisella niin saat linkit laulujen nauhoituksiin. Myös Whatsup.

SU 14.2 klo 11 LATTARIMESSU  (tehdään nauhoitteina), tulee ulos tähän aikaan.

Ma 22.2. Peruttu

MAALISKUU, jos korona suo:

Ma 8.3. Harjoitus

Ma 22.3. Harjoitus

HUHTIKUU

​​​​​​​To 1.4. Kiirastorstain messu

La 3.4. klo 22.00 Pääsiäisyön messu Kuokkalan kirkossa

Ma 12.4. klo 18 Harjoitus

Ma 26.4. klo 18 Harjoitus

TOUKOKUU

Su 2.5. klo 11 Pohjalainen kansanmusiikkimessu Kuokkalan kirkossa

Päivämäärä (?) Kuoroteoksen kantaesitys: Santeri Kaipiainen: Kaksi loppukevään virttä,  571 ja 455 sovitettuna Kirkonkelloille ja puhaltimille sekä kuorolle.