Parasta on laulaa

Uusi kuoro PARASTA ON LAULAA alkoi Kuokkalan kirkolla MA 3.9.2018 klo 18.00.

Kuoro on kaikille avoin:

JOS OLET AINA HALUNNUT LAULAA MUTTA ET OLE SAANUT TILAISUUTTA, TÄSSÄ ON TILAISUUTESI!

Koelauluja ja tai vaatimuksia ei ole, tai vain yksi: pitää haluta tulla mukaan ja olla paikalla.  Kuorossa laulaminen on terveellisintä mitä olla voi ihmisten hyvinvoinnin kannalta. Tästä on valtavasti oikeaa tutkimustietoakin.

Laulamme mukavaa musiikkia, teemme ääni- ja hengitysharjoituksia sekä äänijumppaa. Kuoro on ilmainen ja se on Kuokkalan alueseurakunnan musiikkitoimintaa. Kuoroa johtaa kanttori Sirpa Lampinen. Tiedusteluihin vastaan sirpa.lampinen@evl.fi tai 050-4365435. (Ei tiistaisin eikä keskiviikkoisin).  Kuoron tiedottajalle voi kuoroon ilmoittautuessaan antaa sähköpostiosoitteensa jolloin saa kuoron tiedotteet itselleen.

Kuorolla on oma ohjelmistokirjansa PARASTA ON LAULAA (Kotimaa kustannus, Lampinen (toim.)) Kirjaa voi aluksi vaikka lainata kirkolta. Kirjaa myydään kirjakaupoissa ja tilaamme sitä myös kuorolle. Näin sen voi myös ostaa omakseen. Käytämme Viisikielinen -laulukirjaa sekä muita sopivia laulustoja. Kuorolle on tilattu runsaasti omia lauluja ja laulujen tekstejä ammattilaisilta tekijöiltä.

KESÄKUU

Retki Valamoon 2.6. Bussimatka. Ruokailu, hartaushetki kirkossa, opastettu kierros tai tutustuminen näyttelyyn. Soppailuaikaa matkamuistokaupassa. Ilmoittautuminen Sirpa Lampiselle joko harjoituksissa tai viestillä. Mukaan mahtuu 50 lähtijää. Matkaa johtavat Sirpa ja diakoni Elina.

HARJOITUS ke 8.6. klo 16 Kuokkalan kirkolla. Sulasolin juhlamessun laulut

Su 12.6. Televisioidaan messu Lounaispuistosta klo 10.

Tulkaa messuihin kesällä:

Su 19.6. klo 11 Kuokkalankirkko, Virsimiehet ja koko naiskuoro mukaan, Matti Kinnarinen, huilu

Su 26.6.klo 11 Kuokkalan kirkko, meidän striimivuoro! Virret 452, psalmi s. 120, kiitos 133, 914, 408, 413, 815, 266, 956, 258:1,3,4,6. Matti Kinnarinen soittaa huilua tässäkin.

Su 17.7. klo 10 Koivuniemen kappelissa Vaajakosken alueseurakunnan messu.

Su 24.7. klo 15 Rantakirkko, sanapalvelus, Pohjalaisenkansanmusiikkimessun lauluin. Käsiohjelma.

SYYSKUU 2022

Ma 5.9. Harjoitukset alkavat klo 18.  Tuija Elina (e. Lindström) Toikkanen ohjaa produktion: JOULUN KAUNEIN TARINA. Käsikirjoitus, lauluja, musiikkiryhmiä. Mukana Heli Nieminen. TULEE OMA HARJOITUSAIKATAULU. Joulun kaunein tarina on tarkoitus esittää/ laulaa sekä KUOKKALASSA  että KORTEPOHJAN KIRKOSSA.

Harjoitus ma 12.9. tai ke 14.9. klo 18 Kaupungin kirkossa. Ohjaaja vielä etsinnässä.

Su 18.9. klo 18 Korpilahden kirkossa ILTAJUHLA, kuoroja Keski-Suomesta. Virret: 963, 966, 462, 332, 197. Järjestetään yhteiskuljetus kirkolta Korpilahdelle, lähtö kirkolta klo 17.

19.9.

26.9.