Majakka

SYYSKAUSI 2021

LAULAKAA HERRALLE KUNNIAA! -konsertti lauantaina 27.11. klo 18 Vaajakosken kirkolla. Tervetuloa!

Syyskauden 2021 harjoitukset alkavat torstaina 2.9. klo 17:30

- iloista ja juurevaa gospelia

Majakka on Vaajakoskella toimiva rento ja helposti innostuva lauluyhtye. Laulamme 3-4 -äänistä ohjelmistoa, pääasiassa suomeksi. Tyylillisesti seikkailemme nykyaikaisesta kirkkomusiikista tutun gospelin ja kansanmusiikin kautta klassisiin virsisovituksiin. 

Majakkaa johtaa Vaajakosken kanttori & musiikkipedagogi Eveliina Modinos. Kuoro laulaa Vaajakosken alueseurakunnan jumalanpalveluksissa ja konserteissa pitkin vuotta, sekä julkaisee musiikkia seurakunnan somekanavilla. 

Mukaan voi hakea missä vaiheessa kautta vain: ota yhteys kuoronjohtajaan, tule tutustumaan harjoituksiin ja sen jälkeen pienimuotoiseen koelauluun. Tällä hetkellä etsimme erityisesti mieslaulajia. Aiemmasta kuorolaulutaustasta on hyötyä, mutta kannustamme lämpimästi myös ns. suihkulaulajia tutustumaan toimintaamme.

Voit käydä kuuuntelemassa miltä Maa on niin kaunis (kirkon valtakunnalliseen joulukalenteri 2020) tai Suvivirsi (Suvivirren sunnuntai 2021) kuulostaa meidän porukalla.

Harjoittelemme Vaajakosken kirkolla torstaisin klo 17:30-19:30. Korona-aikaan toimintamme on siirtynyt osin verkkoon. Harjoitusmateriaalit ja nuotit ovat saatavilla sähköisesti, ja harjoituksia striimataan tarvittaessa etäosallistumista varten. Varmistathan kuoronjohtajalta harjoitustilanteen ennen paikalle saapumista, rajoitukset voivat muuttua nopealla aikataululla. :) 
 

 

Ota yhteyttä

Kanttori
Vaajakosken alueseurakunta
Kirkkotie 11, 40800 Vaajakoski