Majakka

KEVÄTKAUSI 2023

Kevään harjoitukset pidetään 12.1.2023 alkaen torstaisin klo 17:30-19:30 Liekissä (Varaslahdentie 6).

UUDET LAULAJAT ovat tervetulleita tutustumaan kuoroomme avoimiin harjoituksiin 12. ja 19.1.2023
Ilmoitathan tulostasi kuoronjohtalle eveliina.modinos@evl.fi jotta osaamme varata sinulle nuotit paikalle.
Keskellä kuorokauttakin on mahdollista hypätä toimintaan mukaan, ota yhteyttä niin mietitään missä kohtaa olisi järkevää liittyä joukkoon.

Kevätkauden projekteja ovat mm. Pekka Nymanin säveltämät jazzahtavat rukoushelmilaulut albumilta "Sinä olet ääretön",
sekä Miia Ratilaisen koskettava pienoispassio Getsemanen puutarhassa. Lisäksi luvassa on mm. perkussiokoulutusta sekä äänenmuodostusopetusta.

- Yhdessä tekemistä tyylistä toiseen

Majakka on Vaajakoskella toimiva rento ja heittäytyvä sekakuoro. Laulamme 3-4 -äänistä ohjelmistoa, pääasiassa suomeksi. Tyylillisesti seikkailemme nykyaikaisesta hengellisestä musiikista tutun gospelin ja kansanmusiikin kautta klassisiin virsisovituksiin.

Majakkaa johtaa Vaajakosken kanttori & musiikkipedagogi Eveliina Modinos. Kuoro laulaa mm. Vaajakosken kirkon jumalanpalveluksissa ja konserteissa pitkin vuotta, sekä julkaisee musiikkia Jyväskylän seurakunnan somekanavilla.

Mukaan pääset helpoiten avoimien harjoitusten kautta syksyn ja kevään alussa. Mukaan voi kuitenkin hakea missä vaiheessa kautta vain: ota yhteys kuoronjohtajaan, tule tutustumaan harjoituksiin ja tunnustellaan olisimmeko sopivia toisillemme. Tällä hetkellä etsimme erityisesti basso- ja tenoristemmojen laulajia. Aiemmasta kuorolaulutaustasta on hyötyä, mutta kannustamme lämpimästi myös ns. suihkulaulajia tutustumaan toimintaamme. Jos mietit olisiko sinusta kuorolaiseksi, ota yhteyttä johtajaan niin pähkäillään yhdessä!

Voit käydä kuuuntelemassa miltä Maa on niin kaunis (kirkon valtakunnalliseen joulukalenteri 2020) tai Suvivirsi (Suvivirren sunnuntai 2021) kuulostaa meidän porukalla.

Harjoittelemme Liekissä (Varaslahdentie 6) torstaisin klo 17:30-19:30.
Harjoitusmateriaalit ja nuotit ovat saatavilla sähköisesti ja harjoituksia striimataan tarvittaessa etäosallistumista varten.

Kanttori, musiikin tiimiesihenkilö
Vaajakosken lähikirkkoalue