Majakka

 

KEVÄTKAUSI 2022

Kevään harjoitukset 10.2.2022 alkaen torstaisin klo 17:30-19:30 Liekissä (Varaslahdentie 6).

UUDET LAULAJAT tervetuloa avoimiin harjoituksiin 10.2., 17.2. ja 3.3. - ilmoitathan tulostasi kuoronjohtalle eveliina.modinos@evl.fi

 

3.3. - 9.4. kuoro harjoittelee Miia Ratilaisen Getsemanen puutarhassa-pienoispassiota osana isompaa projektikuoroa.

Passio esitetään osana Jyväskylän pääsiäinen -festivaalia la 9.4. klo 18 Kuokkalan kirkossa.

 

- iloista ja juurevaa gospelia

Majakka on Vaajakoskella toimiva rento ja helposti innostuva lauluyhtye. Laulamme 3-4 -äänistä ohjelmistoa, pääasiassa suomeksi. Tyylillisesti seikkailemme nykyaikaisesta kirkkomusiikista tutun gospelin ja kansanmusiikin kautta klassisiin virsisovituksiin. 

Majakkaa johtaa Vaajakosken kanttori & musiikkipedagogi Eveliina Modinos. Kuoro laulaa Vaajakosken alueseurakunnan jumalanpalveluksissa ja konserteissa pitkin vuotta, sekä julkaisee musiikkia seurakunnan somekanavilla. 

Mukaan pääset helpoiten avoimien harjoitusten kautta syksyn ja kevään alussa. Mukaan voi kuitenkin hakea missä vaiheessa kautta vain: ota yhteys kuoronjohtajaan, tule tutustumaan harjoituksiin ja tunnustellaan olisimmeko sopivia toisillemme. Tällä hetkellä etsimme erityisesti mieslaulajia. Aiemmasta kuorolaulutaustasta on hyötyä, mutta kannustamme lämpimästi myös ns. suihkulaulajia tutustumaan toimintaamme.

Voit käydä kuuuntelemassa miltä Maa on niin kaunis (kirkon valtakunnalliseen joulukalenteri 2020) tai Suvivirsi (Suvivirren sunnuntai 2021) kuulostaa meidän porukalla.

Harjoittelemme Liekissä (Varaslahdentie 6) torstaisin klo 17:30-19:30. Korona-aikaan toimintamme on siirtynyt osin verkkoon. Harjoitusmateriaalit ja nuotit ovat saatavilla sähköisesti, ja harjoituksia striimataan tarvittaessa etäosallistumista varten. Varmistathan kuoronjohtajalta harjoitustilanteen ennen paikalle saapumista, rajoitukset voivat muuttua nopealla aikataululla. :) 
 

 

Ota yhteyttä

Kanttori
Vaajakosken alueseurakunta
Varaslahdentie 6
40800 Vaajakoski