Majakka

- iloista ja juurevaa gospelia

Majakka on Vaajakoskella toimiva rento ja helposti innostuva lauluryhmä. Laulamme 3-4 -äänistä ohjelmistoa, pääasiassa suomeksi. Tyylillisesti seikkailemme perinteisistä virsisovituksista kansanmusiikin kautta gospeliin ja tämän päivän kirkkomusiikkiin, välillä kastetaan varpaita varovasti myös klassiseen ohjelmistoon.

Majakkaa johtaa Vaajakosken kanttori & musiikkipedagogi Eveliina Modinos. Kuoro laulaa Vaajakosken alueseurakunnan jumalanpalveluksissa ja konserteissa pitkin vuotta.

Mukaan voi hakea missä vaiheessa kautta vain: ota yhteys kuoronjohtajaan, tule tutustumaan harjoituksiin ja sen jälkeen pienimuotoiseen koelauluun. Tällä hetkellä etsimme erityisesti mieslaulajia. Aiemmasta kuorolaulutaustasta on hyötyä, mutta kannustamme lämpimästi myös ns. suihkulaulajia tutustumaan toimintaamme.

Voit käydä kurkkaamassa, miltä Maa on niin kaunis -virsi kuulostaa meidän käsissämme - osallistuimme kirkon valtakunnalliseen joulukalenteriin vuonna 2020.

Normaalioloissa harjoittelemme Vaajakosken kirkolla torstaisin klo 17:30-19. Korona-aikaan toimintamme on siirtynyt osin verkkoon. Harjoitusmateriaalit ja nuotit ovat saatavilla sähköisesti, ja harjoituksia striimataan tarvittaessa etäosallistumista varten. Varmistathan kuoronjohtajalta harjoitustilanteen ennen paikalle saapumista, rajoitukset voivat muuttua nopealla aikataululla. :)

Vaajakosken alueseurakunta
Kirkkotie 11, 40800 Vaajakoski