Lapsi kädet liitettynä rukoukseen

Tukemamme lähetystyö SAT-7 arabiankielisillä kanavilla

Satelliittitelevisio SAT-7 - televisio-ohjelmat

Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 on perustettu vuonna 1995.  Järjestön visiona on vahvistaa ja tukea Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kasvavaa kirkkoa sekä edesauttaa yhteiskunnassaan ja kulttuurissaan myönteistä kehitystä. Ohjelmat eivät ole sisällöltään poliittisia eikä niissä arvostella muita uskontoja. Kristityt ovat Lähi-idän alueella 3–5 %:n vähemmistö. Ääriuskonnolliset ilmiöt ja yhteiskuntien epävakaus tarjoavat yhä suuremmat mahdollisuudet tavoittaa uusia katsojia myös alueen sulkeutuneissa yhteisöissä ja kodeissa. Moni kyselee elämän mielekkyyttä sekä haastaa vanhat tavat ja perinteet.

Kristinuskon syntyhistoriaa ei Lähi-idässä tunneta hyvin, ja siksi historiaa avaavat ohjelmat SAT-7:n kanavilla toimivat sillanrakentajina eri uskontojen välillä. Opetuksellisilla ohjelmilla pyritään edistämään kriittistä ajattelua, ihmisoikeuksia ja ihmisarvoisen elämän toteutumista kaikille. Monille katsojille SAT-7 on ainoa lähde oppia kristinuskosta, sillä monet eivät ole koskaan tavanneet yhtään kristittyä. Koska ohjelmasisältö on opettavaista ja väkivallatonta, myös monissa ei-kristityissä perheissä katsotaan SAT-7 Kids -lastenkanavaa. Ohjelmat antavat vastapainoa Lähi-idän alueen turvattomuudelle ja usein väkivaltaisillekin yhteenotoille. 

Sansa on tukenut arabiankielistä työtä 40 vuotta. Ensin oli radio-ohjelmia TWR:n kautta. Nykyään arabiankielisen työn painopiste on monipuolisesti SAT-7:n kanssa tehtävässä satelliittitelevisiotyössä. 

Palokan lähikirkkoalue tukee SAT-7 työtä. 

Tilaa kuulumiset!

Pysy kartalla lähetystyöntekijöiden ja lähetyksen alueiden kuulumisista tilaamalla kirje suoraan sähköpostiisi tai kirjeenä kotiisi täältä.

Lähi-itä kartalla

Tyttö, jonka edessä isä polvistuneena. Taustalla sumeana äiti.
Kuva: SAT-7


Kuva: Pexels

Ota yhteyttä

Lähetyksen ja kansainvälisen vastuun asiantuntija, Diakonia ja missio -tiimiesihenkilö, työsuojelupäällikkö
Yhteinen seurakuntatyö
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä

Specialist for Mission and International Work

Lähetyksen ja kansainvälisen vastuun ohjaaja
Yhteinen seurakuntatyö

FB Lähetys ja kansainvälisyys Jyväskylän seurakunnassa IG @kansainvalinenjklsrk