Lähetystyön toimintaa Kaupunginkirkon alueella

Tervetuloa mukaan toimintaan! 

Säännöllinen toiminta Kaupunginkirkon alueella

Lähetyspiiri

Lähetyspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 10-11.30. Lähetyspiirissä käydään läpi omien nimikkolähettiemme ajankohtaiset kuulumiset ja rukoillaan heidän puolestaan. Samalla nautimme aamukahvit suolaisen ja makean kera.

Maailma Silmussa -illat 

Maailma Silmussa -iltoja  järjestetään kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 18-20. Niissä ajatuksena ja tavoitteena on koota yhteen eri- ikäisiä ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita kansainvälisestä vastuusta ja lähetystyöstä. Illoissa on vaihtuva teema ja pyrimme saamaan asiantuntijan paikalle esittelemään illan teemaa. Esittelyn jälkeen keskustelemme aiheesta yhdessä iltateen äärellä.

Muita tapahtumia 

Näiden lisäksi järjestämme yleensä adventti/ joulumyyjäiset, vapputapahtuman sekä lähetyksen kirkkokahveja, joissa tavoitteena on kerätä rahaa nimikkolähettiemme ja kummikohteidemme tukemiseen. Kaikella toiminnallamme haluamme olla tukemassa maailmalla tehtävää tärkeää työtä rukoilemalla, rahallisella tukemisella ja tuomalla asiat tutuiksi ihmisille.

Toiminnan keskuspaikkana on Silmun olohuone, joka on meidän uusi hieno tila. Silmu löytyy osoitteesta Kilpisenkatu 8.

Tule mukaan toimintaan ja kerro ideasi miten voisimme parhaiten tuoda lähetystyötä ja kansainvälistä vastuuta tutuksi alueemme ihmisille!

Tukemamme lähetystyö:

 

Ystävyysseurakuntamme

Ystävyysseurakuntamme on Debrecenin seurakunta Unkarissa.

Ota yhteyttä

Diakonissa (Aseman Pysäkki)
Kaupunginkirkon lähikirkkoalue
Aseman Pysäkki Hannikaisenkatu 27-29, PL 103
40100 Jyväskylä
Seurakuntapastori, sairaalapappi
Kaupunginkirkon lähikirkkoalue
Seurakuntatyön erityispalvelut
PL 103, Kilpisenkatu 8
40100 Jyväskylä