Säynätsalon alueen muu toiminta

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on tarkoitettu kaikille lapsille, pieni lapsi voi tulla yhdessä aikuisen kanssa. Pyhäkoulu kokoontuu Säynätsalon seurakuntakodilla torstaisin klo 18.

Seuraavat tapaamiset 29.10., 12.11., 26.11. ja 10.12.

Alakoululaisten ryhmä

Näkkärikerho eli 1.-3. luokkalaisten avoimet ovet keskiviikkoisin klo 12-15.30 Säynätsalon seurakuntakodilla.

Näkkärikerhoon voi tulla koulun jälkeen viettämään aikaa aikuisten valvonnassa. Tarjolla pientä välipalaa, pelejä, leikkejä, askartelua ja yhteistä aikaa kavereiden kanssa. Toiminta on maksutonta. Syksyllä 2020 Näkkärikerhoon osallistuminen vaatii ilmoittautumisen, voit tehdä sen tästä

Mukaan mahtuu 15 hlö / kerta. Ilmoittautua ei tarvitse kuin kerran, se kattaa kaikki syksyn Näkkärikerhot. Jos lapsesi ei jonakin kertana ole tulossa kerhoon, ilmoitathan meille, niin voimme tarjota paikkaa mahdollisilla varasijoilla oleville!

Tiedustelut: Laura Kolula 044 7575067  laura.kolula@evl.fi.

lapsi soittaa triangelia pyhäkoulussa

Varhaiskasvatuksen ohjaaja