Tulus

Tulus on reilu parikymmenpäinen ja -vuotias joukko. Vaikka kuorolla on jo ikää, on se koko historiansa ajan tullut tunnetuksi kaavoihin kangistumattomana, ennakkoluulottomasti monenlaiseen musiikkiin tarttuvana joukkona. Kuoron musiikkia onkin vaikea määritellä tiettyyn genreen - musiikkityylin nimi lienee yksinkertaisesti Tulus. Jos mukavaan joukkoomme pääseminen kiinnostaa, ota yhteyttä kuoronjohtajiin!
Kuoro keikkailee ja levyttää säännöllisesti (joskin melko harvakseltaan) kera tasokkaan bändin tai säestyksettömästi. Kuorolaiset ovat pääosin opiskelijoita ja nuoria työssä käyviä, mutta emme suhtaudu edes ikärajoihin kovin ryppyotsaisesti.

Paikka: Kortepohjan seurakuntakeskus maanantaisin kello 18-20.30

Kuoron kotisivu: www.tulus.org

Kuoronjohtajat: Esa Jaakkola, 050 545 5745, esa.jaakkola(at)tulus.org ja Anu Mäki-Latvala, anu.maki-latvala(at)tulus.org

Nuorisomuusikko