Palokan kirkko

040 560 9911 Suntio

Palokan kirkko on arkkitehti Antti Eskelisen suunnittelema. Se valmistui vuonna 1978. Kirkon laajennuksen suunnitteli arkkitehti Jorma Teppo ja se valmistui kesällä 1999. Kirkkotekstiilit ovat Aino Kajaniemen käsialaa.

Laajennuksen ja peruskorjauksen tuloksena kirkkoon saatiin lisätilaa erityisesti yhteis- ja kokoontumistiloihin. Kirkossa on 350 istumapaikkaa, kun kirkkosali ja kirkotori yhdistetään samaksi tilaksi. Kirkkosalin yhteydessä on mm. lasiseinällä varustettu lasten tila, jonne on helppo jumalanpalveluksen aikana vetäytyä vaikka piirtelemään, jos istuminen väsyttää.

Kirkkosalin yhteydessä on kirkkotori ja kahvio. Kahvioon mahtuu 40 pitopöytäruokailijaa. Alakerran takkatupa on kodikas paikka noin 35 henkilölle. Alakerrassa ovat nuoriso- ja päiväkerhotilat. Lapsille on alakerrassa oma sisäänkäynti ja eteistilat.

Palokkalaisia kutsuu jumalanpalveluksiin kolmen kirkonkellon soitto virren 200 "Oi kuinka ihana on huonees Jumala" sävelmällä.

Palokan kirkon urkujen dispositiotLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Esteetön kulku Esteetön kulku
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Rovastintie 8, 40270 Palokka

Naistenpäivä. "Sovintoon elämän kanssa"

Vieraana sosiaalipsykologi ja psykoterapeutti Saara Kinnunen.

Pyhäkoulu

Turvallinen hetki Taivaan Isän lähellä. Lauluja, leikkejä, Raamatun kertomuksia.

Messu

Kynttilänpäivän messu, jossa toimitetaan uuden aluejohtokunnan jäsenten tehtävään siunaus.
Yhteisvastuukeräyksen avaus.

Kynttilänvaloa -yhteisvastuutapahtuma

Mukana nukketeatteria, talutusratsastusta, grillimakkaraa, kahvio, kasvomaalausta, ongintaa, askartelua ja temppurata. Osa toiminnasta ilmaista. Osassa maksu yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Taaperopysäkki

Ryhmä n. alle 2-vuotiaille lapsille omien aikuisten kanssa.

Kaakaoklubi

1-2 -luokkalaisten oma paikka koulupäivän jälkeen. Ilmoittautuminen Sarille puh. 040 5007820.

Olotupa

Palokan kirkon Olotupa on auki tiistaisin klo 12-15, kahvitarjoilu 12-14, ohjelmahetki klo 14 alkaen: Kaiken lohdutuksen Jumala, vieraana sairaalapappi Niina Kari.

Yhteinen iltapäivähetki kutsuu sinua jakamaan elämää, kuulemaan lähetystyön ja kansainvälisen diakonian kuulumisia sekä hiljentymään Taivaan Isän kasvojen eteen. Mahdollisuus tehdä käsitöitä: esim. sukkia, lapasia ja teresapeittoja lahjaksi lähimmäisille. Käsitöitä lahjoitetaan mm. diakoniatyön kautta seurakuntalaisilla, Oiva-keskuksen kautta Jyväskylän kotihoidon asiakkaille sekä Ensi- ja turvakodin kautta heidän asiakkailleen. Seurakunta huolehtii lankojen hankinnoista.

Kokoonnumme terveysturvallisesti ja kulloisetkin kokoontumisrajoitukset huomioiden.

Vauvapysäkki

Vauvapysäkki on vauvaperheiden oma paikka, jossa voit tavata muita vauvaelämää viettäviä perheitä. Ei ennakkoilmoittautumista.