Korpilahden alueen perhekerhot

Perhekerhot ovat kaikille lapsiperheille ja lapsille hoitajien kanssa avointa ja maksutonta toimintaa. Ne ovat paikkoja kohdata muita lapsiperheitä. Ohjelmassa leikkiä, laulua, pieni hartaushetki sekä pientä syötävää. Huom! Ei tarjoilua maskisuosituksen aikana vkot 40-44.

Taaperokerho on kaikille alle 3-vuotiaille lapsille vanhempineen ja hoitajineen.

Perhekerho torstaisin klo 9.30-11.30.

Tule paikalle silloin, kun sinulle sopii. Yhteinen aloitus ja hartaus heti alussa, jonka jälkeen voi leikkiä, askarrella tai rupatella. Pieni välipala tarjolla noin klo 10.45.

Taaperokerho joka toinen maanantai klo 9-11

Pohjoisten kylien iltaperhekerho

tiistai-iltaisin joka toinen viikko klo 17.30-19.30 Ylä-Muuratjärven kylätalolla (Petäjävedentie 2178).

Tule tapaamaan kylän muita perheitä ilta-aikaan, saat juttuseuraa ja lapsilla on leikkikavereita. Yhteinen iltahartaus ja iltapala lopuksi (vapaaehtoinen maksu). HUOM! Ei tarjoilua maskisuosituksen aikana.

vanhempi leikkii palloilla lapsen kanssa

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Keltinmäen alueseurakunta Korpilahden alueseurakunta Säynätsalon alueseurakunta