Korpilahden alueen perhekerhot

Perhekerhot ovat kaikille lapsiperheille ja lapsille hoitajien kanssa avointa ja maksutonta toimintaa. Ne ovat paikkoja kohdata muita lapsiperheitä. Ohjelmassa leikkiä, laulua, pieni hartaushetki sekä pientä syötävää. 

Seurakuntatalo 

Perhekerho torstaisin klo 9.30-11.30,  HUOM! Tammikuun perhekerhot ulkoilun merkeissä.

Perhekerhon pihatreffit! Tammikuun torstaisin (20. ja 27.1.) tavataan Korpilahden kirkon pihassa ulkoilun merkeissä, koska sisällä kokoontuminen on tällä haavaa kiellossa. Luvassa on lumileikkejä, mäenlaskua, lämmintä juotavaa, makkaraa, nuotio ja iloista seuraa. Omiakin eväitä saa ottaa mukaan. Sisätilojen wc-tilat on käytettävissä. Tule pistäytymään, tai viihtymään pitemmäksikin aikaa, paikalla ollaan klo 9.30-11.30! Pakkasraja -15 astetta. 

Pohjoisten kylien perhekerho

tiistaisin joka toinen viikko  klo 9-11 Ylä-Muuratjärven kylätalolla (Petäjävedentie 2178). HUOM! Tammikuun perhekerhot ulkoilun merkeissä.

Tule tapaamaan kylän muita perheitä! Perhekerhossa tapaat muita perheitä, lapsilla on leikkiseuraa ja tekemistä, aikuiset voivat vaihtaa kuulumisia. Ohjaajat varaavat mukaan monenlaista tekemistä, mutta tärkeintä on kohtaaminen! Ei ilmoittautumista, nähdään kylätalolla!

vanhempi leikkii palloilla lapsen kanssa

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Korpilahden alueseurakunta
Kirkonmäentie 1
41800 Korpilahti
Lastenohjaaja vs.
Korpilahden alueseurakunta
Kirkonmäentie 1
41800 Korpilahti
Lastenohjaaja, virkavapaalla
Korpilahden alueseurakunta
Kirkonmäentie 1
41800 Korpilahti
Seurakuntapastori
Korpilahden alueseurakunta
Kirkonmäentie 1
41800 Korpilahti
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Keltinmäen alueseurakunta Korpilahden alueseurakunta Säynätsalon alueseurakunta
Keltinmäentie 10
40640 Jyväskylä