Korpilahden alueen perhekerhot

Perhekerhot ovat kaikille lapsiperheille ja lapsille hoitajien kanssa avointa ja maksutonta toimintaa. Ne ovat paikkoja kohdata muita lapsiperheitä. Ohjelmassa leikkiä, laulua, pieni hartaushetki sekä pientä syötävää. Huom! Ei tarjoilua maskisuosituksen aikana.

Taaperokerho on kaikille alle 3-vuotiaille lapsille vanhempineen ja hoitajineen.

Perhekerho torstaisin klo 9.30-11.30. PERUTTU 21.1.2021.

Tule paikalle silloin, kun sinulle sopii. Yhteinen aloitus ja hartaus heti alussa, jonka jälkeen voi leikkiä, askarrella tai rupatella. Ei tarjoitua koronan vuoksi. HUOM! Koronarajoitusten takia kerhoon voidaan ottaa vain max 10 hlöä. Tämän vuoksi tarvitaan ilmoittautuminen ennakkoon viestillä p. 050-557 9006 / lastenohjaaja Paula Paananen. Viestiin osallistujien lukumäärä. Ilmoittautumalla varmistat paikkasi kerhossa.

Taaperokerho joka toinen maanantai klo 9-11

Pohjoisten kylien iltaperhekerho

tiistai-iltaisin joka toinen viikko klo 17.30-19.30 Ylä-Muuratjärven kylätalolla (Petäjävedentie 2178).

Tule tapaamaan kylän muita perheitä ilta-aikaan, saat juttuseuraa ja lapsilla on leikkikavereita. Yhteinen iltahartaus. Maskisuositus, ei tarjoilua. Ilmoittautumiset viestillä viimeistään edellisenä maanantaina p. 050-557 9006/Paula Paananen (henkilömäärä, ja lasten iät)

vanhempi leikkii palloilla lapsen kanssa

Lastenohjaaja vs.
Lastenohjaaja, virkavapaalla