Huhtasuon alueen muu toiminta

Lasten ulkoilutusapu

Äiti, isä! Mitä tekisit, jos saisit 1,5 tuntia ilmaista lasten hoitoapua? Kävisitkö yksin kaupalla, siivoisitko rauhassa kotona, ottaisitko päiväunet, menisitkö metsään kävelemään vai joisit kupin kahvia hyvän kirjan ääressä?

Ota yhteyttä Emiliaan p. 044 4309748 tai Jenniin p. 041 730 5495 ja sovi joku keskiviikko aamupäivä lähipuistoon lasten ulkoilutusavulle.

Alakoululaisten kaakaot

torstaisin klo 12.30-16 Huhtasuon yhteistoimintapisteessä, Nevakatu 1. Läksyjen teko mahdollisuus, lautapelejä, askartelua, ilmainen pieni välipala. Avoin kaikille alakouluikäisille. Lisätied. Emilialta ja Jaanalta.

Koukku- ja puikko Klubi

Kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 16-17.30 Piippurannan Klubilla ( Paperitehtaankatu 1), mukana seurakunnan varhaiskasvatuksen väkeä- touhua myös perheen pienimmille. Lisätied. Katjalta ja Sannalta.

lapsi soittaa triangelia

Kipinä Kauppakeskus Seppä, Ahjokatu 3-5