Päivystävä pappi kuuntelee

Jyväskylän seurakunnassa päivystää pappi joka arkipäivä klo 9-15. Päivystävän papin tavoittaa puhelimella numerosta 040 535 2328.

Puhelimessa voit halutessasi sopia myös tapaamisajan esimerkiksi omaan kotiisi. Päivystäjinä toimivat vuorollaan Jyväskylän seurakunnan papit.

Papin kanssa voit keskustella mistä tahansa mieltäsi painavasta asiasta. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Päivystävältä papilta voit pyytää myös rippiä.

Esirukouspyynnöt

Rukoilemme puolestasi Jyväskylän seurakunnassa. Voit pyytää päivystävältä papilta esirukousta tai voit lähettää esirukouspyynnön myös netissä.

Esirukousta pyytäneiden puolesta rukoilemme yleensä seuraavana sunnuntaina Jyväskylän seurakunnan jumalanpalveluksissa. Jos haluat, että asiasi puolesta rukoillaan jonkin tietyn kirkon jumalanpalveluksessa, kirjoita toiveesi viestiin.

Päivystävä pappi