Huhtasuon alueen vauvaryhmät

Kipinä

Ekavauvaryhmä kokoontuu maanantaisin klo 13.15-15.15. Voit kysyä mahdollisisa vapaita paikkoja Sannalta.

Ekavauvojen kevätryhmä on uusi tammikuussa aloittava ryhmä, joka kokoontuu myös maanantaisin klo 12.45-14.45.  Lisätietoja ja mahdollisia vapaita paikkoja voi kysyä Emilialta ja Katjalta. Ryhmä kokoontuu kevään verkkokoontumisena.

Ekavauvaryhmä on ensimmäisen lapsen saaneiden vertaisryhmä, jossa jaetaan vauvaperheen arkea ja puuhataan vauvan kanssa. Vauvan toivotaan olevan alle 7 kk:n ikäinen aloittaessaan ryhmän.

Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella lastenohjaajilta.

Syliin saapumassa - ryhmä ensimmäistä lasta odottaville äideille

Maanantaisin 10.5. -7.6. klo 17.30-19-30. Ryhmä toteutetaan viiden kerran verkkokokoontumsena Teams sovelluksessa. Ilmoittautuminen 7.5. mennessä. Kysy lisää Kettusen Annelta p. 050 3400638 tai Rouhiaisen Lauralta p. 050 5643072.

Syliin saapumassa on vertaistukiryhmä ensimmäistä lasta odottaville äideille. Pohditaan yhdessä odotukseen ja lapsen syntymään liittyviä tunteita ja ajatuksia sekä matkaa vanhemmuuteen leppoisassa ilmapiirissä. Ryhmään voi osallistua missä vaiheessa raskautta tahansa. Toivomme sitoutumista kaikille kerroille.

vauvalla on hiekkaa jaloissa

Keskustan alueseurakunta