Huhtasuon alueen ajankohtaista

Perheiden retkikirkot Tyyppälän majalla, Nuppitie 45:

su 24.1. klo 15 PERUTTU koronarajoitusten vuoksi

su 14.2. klo 15 ja klo 17 Ilmoittautuminen tekstiviestillä Empulle p. 044 4309748

su 14.3. klo 15

su 4.4. klo 15

su 30.5. klo 15

Koronaohjeet toiminnassamme

Huomioimme korona rajoitukset myös seurakunnan toiminnassa. Alle 18-vuotiaiden ryhmätoiminnassa enimmäismäärä Jyväskylän seurakunnassa on 15 henkilöä, mikäli myös kyseisen tilan enimmäismäärä mahdollistaa tämän. Henkilömäärä koskee myös niitä perheryhmiä, joissa lasten ohella on aikuisia mukana. On tärkeää, että niin työntekijät kuin ryhmäläisetkin pyrkivät huolehtimaan turvaväleistä sekä noudattaa hygienia- ja muita turvallisuusohjeita ( mm. käsipesu kerhoon tullessa!). Maskisuositus koskee tällä hetkellä 12-vuotta täyttäneitä. Toimintaan ei saa tulla oireisena.
Huom! Osaan aiemmin avoimina olleisiin ryhmiin on tullut ilmoittautuminen, joten tarkistathan mahdolliset ilmoittautumisohjeet joko netistä tai työntekijöiltä! Pidetään huoli toinen toisistamme!

Pikkuiset lapset istuvat Kipinän alttaripöydän alla.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Huhtasuon alueseurakunta Keskustan alueseurakunta