Kipinä

Kauppakeskus Seppä, Ahjokatu 3-5 , 40320 Jyväskylä
Suntio 044 737 1921, Kipinän pappi 0505497051

Kipinä

Kipinä on olohuone alueen seurakuntalaisille - täällä tulet kohdatuksi, nähdyksi ja kuulluksi rennossa ympäristössä. Kipinässä voit kohdata seurakunnan tyypin joko "sokeripalalla" tai rintanapilla varustettuna.

Kipinän normaalissa viikko-ohjelmassa on monenlaista puuhaa perheille ja nuorille. Tila toimii myös Huhtasuon alueseurakunnan erilaisten pienpiirien kokoontumispaikkana. Täällä toimii mm. lähetyksen askartelukerho, NeuleKipinä, Ryhmä Rämä, Pietarin Kilta, perhekahviloita ja paljon muuta. Kuukausittain järjestetään myös konsertteja.

Huom! Korona-aikana ryhmien kokoontumisessa on rajoituksia. Toimimme aina vallitsevien ohjeiden mukaisesti. Seuraa ajankohtaisia korona-rajoituksia seurakunnan uutisista ja Facebook-sivultamme. Voit myös kysyä ajankohtaista tilannetta suntiolta tai Kipinän papilta yllä olevien puhelinnumeroiden kautta.

Kipinä on avoinna tällä hetkellä arkisin klo 10-16 ja viikonloppuisin klo 11-16. Tule kahville, juttelemaan tai vaikka levähtämään hiljaiseen huoneeseen kesken päivän kiireiden! Kipinässä kohdataan!

Pastori Juho Hintikka jututtaa Maunoa 11/2019.

Nuorten tilassa musisoidaan

Tilatiedustelut: Kipinän pappi, Annemari Siistonen p. 050 549 7051

YouTube-video

Kipinän pinta-ala on 665 m2 ja tilaan mahtuu 200 henkilöä. Alttarikalusteet on suunnitellut taiteilija Kari Alonen. Seinämaalaukset on maalannut taiteilija Anna Ruth

Kahvila
Lastenhoitohuone

Kauppakeskus Seppä, Ahjokatu 3-5, 40320 Jyväskylä

3-5 -vuotiaiden päiväkerho

Mukavaa omaa tekemistä pikkuväelle.

Kauppakeskus Seppä, Ahjokatu 3-5, 40320 Jyväskylä

2-3 -vuotiaiden päiväkerho

Pikkuväen oma kerho. Aikuisille omaa, vaikkapa ostosteko aikaa.