Tuomasmessu

Tule mukaan lämminhenkiseen jumalanpalvelukseen Taulumäellä. Tuomasmessussa on hyvä tunnelma, bändi soittaa, kuoro johtaa laulua. Saat kysellä ja etsiskellä, saat tulla sellaisena kuin olet. Messussa voit osallistua myös moniin tehtäviin.

Kevään 2019 Tuomasmessut:

24.3. klo 18 Taulumäen kirkko. "Irkkumessu", Marian ilmestyspäivä, päivän aihe: Herran palvelijatar.
28.4. klo 18 Taulumäen kirkko. 1. sunnuntai pääsiäisestä, päivän aihe: Ylösnousseen todistajia.
26.5. klo 18 Taulumäen kirkko. Luomakunnan sunnuntai, päivän aihe: Vastuu luomakunnasta.

Tervetuloa!

Kysy lisää ja tule mukaan messun tehtäviin: pastori Ville Tikkanen 040 560 9934, ville.tikkanen@evl.fi

***

"Tuomas sanoi hänelle: 'Herra, emme me tiedä, minne sinä menet. Kuinka voisimme tuntea tien?' Jeesus vastasi: 'Minä olen tie, totuus ja elämä.'" (Joh. 14:5-6)