Palokan kirkkokuoro

Palokan kirkkokuoro (entinen Jyväskylän maaseurakunnan kirkkokuoro) täytti 100 vuotta vuonna 2015. Huomattavasta iästään huolimatta kuoro on virkeä ja aktiivinen, laulajissakin on montaa ikäpolvea. Kuorossa on noin 25 laulajaa. Kuoro on tiiviisti mukana alueseurakunnan musiikkielämässä ja avustaa messussa noin kerran kuussa. Ohjelmistomme on varsin laaja ulottuen perinteisestä kuorokirjallisuudesta uudempaan hengelliseen musiikkiin. Kuoro järjestää myös konsertteja ja matkoja.

Otamme mielellämme mukaan uusia laulajia. Varsinkin miehet, lähtekääpä laulamaan!

Kuoro harjoittelee torstaisin klo 17-19 Lahjaharjun kappelissa (Ukonniementie 2).

Kuoron johtaja on Liisa Partanen ja hänen sijaisenaan syyskuusta 2019 helmikuuhun 2020 Meri Romppanen.

Kanttori (virkavapaalla)
Palokan alueseurakunta