Tikkakosken lähikirkkoalue

Tikkakosken lähikirkkoalueeseen kuuluvat varsinaisen taajaman lisäksi Puuppolan, Kuikan ja Nyrölän kylät, tai pitäisikö sanoa kaupunginosat.

Tikkakoskella seurakunnan toiminta keskittyy paljolti kirkkoon, joka sijaitsee Kirkkokadun varrella. Kirkko on valmistunut vuonna 1957, mutta sen yhteydessä olevia seurakuntatiloja on pariinkiin otteeseen laajennettu sen jälkeen.

Tikkakosken alueella sijaitsevat myös Sarpatin pienryhmäleirikeskus ja Autiokankaan hautausmaa.

Toimintaa Tikkakoskelta löytyy kaikenikäisille. Varhaiskasvatus on meillä vireää, mutta unohtaa ei sovi vaikkapa vanhemman väen viikottaista työtupaa, jossa askaroidaan lähetyksen ja diakonian hyväksi.

Tervetuloa mukaan lähikirkkoon, joka koostuu ihmisistä kuten sinä ja minä, Jumalan luomia ja Kristuksen lunastamia kumpikin!

Tikkakosken kirkko

Alueen johtava pappi