Lauluryhmä Valonsäde

Valonsäde on lauluryhmä, joka kokoontuu projektiluontoisesti Korpilahden seurakuntatalolla ja esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa. Lisätietoja kanttori Tiina Laiholta.

Tervetuloa mukaan!

Lauluryhmä Valonsäteen laulajia
Valonsäde Korpilahden kirkossa messun jälkeen 7.10.2018

Lauluryhmä Valonsäde

Lauluryhmä perustettiin keväällä 2018 ensin yhtä tilaisuutta varten, mutta eihän laulamista malta lopettaa! Ensin työnimenä oli Naisten lauluryhmä, syksystä 2018 nimeksi tuli Lauluryhmä Valonsäde. Porukassa laulaa vajaa kymmenen naista, mutta lisää mahtuu, myös miehiä! Olemme laulaneet kaksiäänisesti Simojokea, Laaksosta ym., syksyllä laajennamme Taizé-lauluihin. Kokoonnumme projektiluontoisesti, miten saadaan harjoitukset sopimaan. Näin tämä ryhmä on erityisesti niille, jotka eivät ehdi säännölliseen kuorotoimintaan esim. ruuhkavuosien takia.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä!

Korpilahden alueseurakunta
Kirkonmäentie 1