Näkövammaiset vertaisina seurakunnassa

Toivotamme näkövammaiset ja heidän läheisensä tervetulleiksi mukaan seurakunnan toimintaan.

Näkövammaisten vertaisryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin Valtiontalon 2. kerroksessa. Tapaamispaikan osoite on Kilpisenkatu 8. Ryhmässä saamme iloita yhdessä olosta, vaihtaa kuulumisia ja hiljentyä hetkeksi hengellisen sanoman ääreen.

Näkövammaisten kanssa järjestämme yhdessä vuoden mittaan myös retkiä, leiripäiviä ja juhlia. Voit osallistua tapahtumiin itsekseen, yhdessä oppaan tai läheisesi kanssa. Teemme aktiivisesti yhteistyötä Keski-Suomen Näkövammaiset ry:n kanssa.

Näkövammaistyöndiakoniatyöntekijä tavattavissa

Jyväskylän seurakunnassa näkövammaistyössä ovat diakonissa Tuija Emaus-Etindelle ja diakoni Anna-Sofia Olkkola.  Voit sopia heidän kanssaan kotikäynnistä tai asiointiavusta.

Tuija päivystää maanantaisin kello 9-11. puhelinnumero 050 549 7023.

Henki ja elämä -lehti ääneen luettuna

Jyväskylän seurakunnan Henki ja elämä -lehti ilmestyy kerran kuukaudessa. Lehden ilmestymisen jälkeen se luetaan myös ääneen CD:lle. Voit tilata äänilehden seurakunnan diakoniatyöntekijältä.

Pistekirjoituksella osa virrestä 979 Tulkoon tie sinua vastaan

Diakonissa, omaishoitajat, näkövammaiset
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä
Diakoni, viittomakieliset, näkövammaiset
Yhteinen seurakuntatyö
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä

Tilaa Henki & elämä -äänilehti

Voit tilata Jyväskylän seurakunnan Henki & elämä -lehden myös äänilehtenä (ääni-CD).

Lehdessä tietoa seurakunnan toiminnasta ja juttuja ihmisistä ja elämästä.
Äänilehti on maksuton eikä sitä tarvitse palauttaa.

Tilauksen voit tehdä Tuija Emaus-Etindellelle.