Näkövammaiset vertaisina seurakunnassa

Toivotamme näkövammaiset ja heidän läheisensä tervetulleiksi mukaan seurakunnan toimintaan.

Näkövammaisten vertaisryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin Valtiontalon 2. kerroksessa. Tapaamispaikan osoite on Kilpisenkatu 8. Ryhmässä saamme iloita yhdessä olosta, vaihtaa kuulumisia ja hiljentyä hetkeksi hengellisen sanoman ääreen.

Näkövammaisten kanssa järjestämme yhdessä vuoden mittaan myös retkiä, leiripäiviä ja juhlia. Voit osallistua tapahtumiin itsekseen, yhdessä oppaan tai läheisesi kanssa. Teemme aktiivisesti yhteistyötä Keski-Suomen Näkövammaiset ry:n kanssa.

Soita päivystysajalla tai kutsu kotikäynnille

Jyväskylän seurakunnassa on oma diakoniatyöntekijä, Tuija Emaus-Etindelle, näkövammaisia varten. Säännöllisen päivystysajan lisäksi voit sopia hänen kanssaan kotikäynnin tai yhteisen ulkoiluhetken.

Päivystysaika on maanantai- ja keskiviikkoaamuisin kello 9-11. Voit soittaa numeroon 050 549 7023.

Henki ja elämä -lehti ääneen luettuna

Jyväskylän seurakunnan Henki ja elämä -lehti ilmestyy kerran kuukaudessa. Lehden ilmestymisen jälkeen se luetaan myös ääneen CD:lle. Voit tilata äänilehden näkövammaistyön diakoniatyöntekijältä Tuija Emaus-Etindelleltä.

Joulujuhla Koivuniemessä

Vietämme näkövammaisten joulujuhlaa ti 14.12. klo 10.30-14 Koivuniemen leirikeskuksessa (Koivunimentie 30). Lisätietoja antaa Tuija Emaus-Etindelle.

Pistekirjoituksella osa virrestä 979 Tulkoon tie sinua vastaan

Diakonissa, näkövammaiset, huonokuuloiset, omaishoitajat
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä

Tilaa Henki & elämä -äänilehti

Voit tilata Jyväskylän seurakunnan Henki & elämä -lehden myös äänilehtenä (ääni-CD).

Lehdessä tietoa seurakunnan toiminnasta ja juttuja ihmisistä ja elämästä.
Äänilehti on maksuton eikä sitä tarvitse palauttaa.

Tilauksen voit tehdä Tuija Emaus-Etindellelle.