Apua ja tukea

Kun haluat keskustella, miettiä elämäntilannettasi tai etsiä ratkaisuja arjen ongelmiin, voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijöihin. Tapaamisen voi sopia esimerkiksi omalle lähikirkolle tai omaan kotiin. Diakoniatyöntekijät ovat vaitiolovelvollisia kirkon työntekijöitä, joilla on sosiaali- tai terveysalan koulutus. Katso oman asuinalueesi diakoniatyöntekijät seuraavasta linkistä:

Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot

Seurakunnan perheasiain neuvottelukeskus auttaa keskisuomalaisia pareja muun muassa vuorovaikutukseen, seksielämään, vieraantumisen tunteisiin, uskottomuuteen ja väkivaltaan liittyvissä ongelmatilanteissa. Erotilanteessa perheasiain neuvottelukeskus tarjoaa muun muassa perheasiainsovittelua ja vertaistukiryhmiä. Palvelut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Perheasiain neuvottelukeskuksen yhteystiedot