Sinua varten myös oppilaitoksissa

Jyväskylän seurakunnan oppilaitospapit ja oppilaitosdiakoni ovat opiskelijoita ja oppilaitosten henkilökuntaa varten.

Meidät tavoitat sähköpostilla, whatsappilla, puhelimella, sosiaalisesta mediasta tai paikan päällä kampuksilla hihasta nykäisemällä. Löydät meidät somesta sivulla @kerrojollekin.

Oppilaitospapin ja oppilaitosdiakonin kanssa voit keskustella mieltäsi painavista asioista. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Voit ottaa meihin yhteyttä somen kautta tai henkilökohtaisilla yhtystiedoillamme. Nettiajanvaraukseen pääsee valitsemalla oppilaitoksen sivun yläreunan valikosta.

Oppilaitosdiakoni Sami toimii Jyväskylän lukioissa, oppilaitospappi Matti yliopistossa, oppilaitospappi Johanna ammattikorkeakoulussa sekä Gradiassa ja erityisnuorisotyönohjaaja Petri Gradiassa.

Sumu-ryhmä tukee lasten ja nuorten kriisitilanteissa

Kuvassa iloiset oppilaitospapit ja diakoni.

Oppilaitospappi
JAMK, huone DP47, Rajakatu 35
40200 Jyväskylä
Jyväskylän yliopiston oppilaitospappi