Hyppää sisältöön

Kerro Jollekin - Jyväskylän seurakunta oppilaitoksissa

Jokaiselle meistä tapahtuu elämässä asioita, joita ei jaksa kantaa yksin. Yhdessä kannettuna niiden paino puolittuu. Oli kyseessä sitten elämää mullistava tapahtuma, ahdistuneisuus, kriisi, ongelmallinen tilanne tai ennaltaehkäisevä avuntarve, apua on tarjolla. 
 

“Kantakaa toistenne kuormia, niin täytätte Kristuksen lain.” (FINRK)
“Bear one another’s burdens, and so fulfill the law of Christ.” (NKJV)
Gal 6:2 

 

Oppilaitospappi halaamassa opiskelijaa

Keskusteluapua Jyväskylän oppilaitosten opiskelijoille

Jos löydät itsesi lukemasta tätä tekstiä, haluamme rohkaista sinua kertomaan mieltäsi askarruttavat asiat jollekin. Ei ole niin suurta tai pientä asiaa, etteikö sitä voisi kertoa. Ulkopuolisen ammattihenkilön kanssa keskusteleminen kannattaa aina, oli asia mikä tahansa. Keskustelut oppilaitospapin ja oppilaitosdiakonin kanssa ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. 

Varaa aika maksuttomalle keskustelulle

Jyväskylän seurakunnan oppilaitospapit ja -diakoni ovat keskustelutukena kaikille Jyväskylän Lyseon ja Schildtin lukioiden, Gradian, Jyväskylän yliopiston ja JAMKin opiskelijoille ja henkilökunnalle. Keskustelut ovat maksuttomia ja täysin luottamuksellisia.  

Täällä tukenasi

Tavoitat meidät myös sähköpostilla, WhatsAppilla, sosiaalisesta mediasta tai paikan päällä kampuksilla ihan vain hihasta nykäisemällä. Katso oman oppilaitoksesi papin tai diakonin yhteystiedot ja ota rohkeasti yhteyttä.  

 

YouTube-video

Ota yhteyttä

Oppilaitospappi
Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylän yliopisto
Oppilaitospappi
JAMK, huone DP47, Rajakatu 35
40200 Jyväskylä
Erityisnuorisotyönohjaaja
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä
Oppilaitosdiakoni
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä