Hyppää sisältöön

Gradia-lukioiden oppilaitosdiakoni tukenasi

Moikka! Olen Leila Jokiniemi ja toimin oppilaitosdiakonina Jyväskylän lukioilla. Minut tapaa viikoittain Lyseolla tiistaiaamupäivisin aulakahveilla,  Schildtillä vastaava on perjantaina aamupäivisin. Norssin kanssa olemme aloittelemassa myös samanlaista toimintaa, siihen ajankohdaksi on tulossa todennäköisesti torstain iltapäivät.

Mitään työhuonetta minulla ei lukioilla ole, koneella teen töitä yleensä opehuoneissa, mutta muutoin yritän olla näkösällä ja tavoitettavissa erilaisissa aulatiloissa. Olen myös mukana joissain pienryhmissä, yhteistyössä kuraattorien kanssa. 

Leila Jokiniemi

Ota yhteyttä

Toivon, että minua olisi helppo lähestyä asiassa kuin asiassa. Itse olen saanut kokea monta monituista kertaa, että moni huoli ja murhe helpottuu, kun saa kertoa niistä jollekin. Siksi varmaan koen tärkeäksi nyt vuorostaan auttaa muita.

Älä siis turhaan mieti, että onko asia liian iso tai pieni, vaan ota yhteyttä, jos siltä yhtään tuntuu. Keskustelut ovat luottamuksellisia, maksuttomia ja avoimia vakaumuksesta riippumatta.

sähköposti leila.jokiniemi@evl.fi

whatsapp 050 549 7021

facebook Kerro Jollekin

Instagram logo oppilaitosdiakonileilaLinkki avautuu uudessa välilehdessä | kerrojollekin

Kerro jollekin

Jokaiselle meistä tapahtuu elämässä asioita, joita ei jaksa kantaa yksin. Yhdessä kannettuna niiden paino puolittuu. Oli kyseessä sitten elämää mullistava tapahtuma, ahdistuneisuus, kriisi, ongelmallinen tilanne tai ennaltaehkäisevä avuntarve, apua on tarjolla. 


“Kantakaa toistenne kuormia, niin täytätte Kristuksen lain.” (FINRK)
“Bear one another’s burdens, and so fulfill the law of Christ.” (NKJV)
Gal 6:2 

 

YouTube-video