Hyppää sisältöön

Oppilaitospappi ja erityisnuorisotyönohjaaja tukenasi Gradialla

Moikka! Olen Johanna ja toimin oppilaitospappina Jyväskylän Gradialla. Täällä Gradian kampuksilla ja Harjun asuntolassa opiskelijoiden tukena toimii myös erityisnuorisotyönohjaaja Petri Grönholm.

Kanssamme voit keskustella mieltäsi painavista asioista, olivatpa ne mitä tahansa. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Meillä on täydellinen vaitiolovelvollisuus kaikesta siitä, mistä jutellaan.

Johanna Tikkanen

Varaa aika maksuttomalle keskustelulle

Gradian oppilaitospappi Johanna Tikkanen ja erityisnuorisotyönohjaaja Petri Grönholm toimivat keskustelutukena kaikille Gradian opiskelijoille ja työntekijöille. Keskustelut ovat maksuttomia ja täysin luottamuksellisia.
 
Varaa aika keskustelulle nettiajanvarauksella


Ota yhteyttä

Olemme tukena kaikille Gradian opiskelijoille ja henkilökunnalle. Voit ottaa meihin yhteyttä alla näkyvien yhteystietojen kautta.

Johannan työhuone löytyy Ammattikorkeakoulun Rajakadun kampukselta D-siiven pohjakerroksesta (Huone DP47).
 

whatsapp 050 521 5418

facebook  Johanna Tikkanen | Kerro Jollekin

Snapchat logo johannatikk

Instagram logo johanna_tikkanenLinkki avautuu uudessa välilehdessä | kerrojollekin

sähköposti johanna.tikkanen@evl.fi

työhuone Rajakatu 35, huone DP47

 

Erityisnuorisotyönohjaaja Gradiassa

Gradia Jyväskylän kampuksilla ja Harjun asuntolassa työskentelee erityisnuorisotyönohjaaja Petri Grönholm. Hänen kanssaan voit jutella luottamuksellisesti henkilökohtaisista asioista, hörppiä kahvia ja hengailla esimerkiksi Harjun asuntolan yhteissä olohuoneessa Seukassa ja Bostarin nuorisotilassa.

Petri on tavattavissa tiistaisin Viitaniemen kampuksella ja keskiviikkoisin vuoroviikoin Vivolla tai Tuvalla. Harjun asuntolassa hän on maanantaisin.    

ET-merkkipetri.gronholm@evl.fi

Whatsapp logo040 509 8060

Petri Grönholm

 

Kerro jollekin

Jokaiselle meistä tapahtuu elämässä asioita, joita ei jaksa kantaa yksin. Yhdessä kannettuna niiden paino puolittuu. Oli kyseessä sitten elämää mullistava tapahtuma, ahdistuneisuus, kriisi, ongelmallinen tilanne tai ennaltaehkäisevä avuntarve, apua on tarjolla. 


“Kantakaa toistenne kuormia, niin täytätte Kristuksen lain.” (FINRK)
“Bear one another’s burdens, and so fulfill the law of Christ.” (NKJV)
Gal 6:2 

 

YouTube-video