Anna palautetta!

Alla olevan lomakkeen kautta voit lähettää palautetta Jyväskylän seurakunnan toiminnasta ja nettisivuista. Voit myös esittää kysymyksiä tai toiveita seurakunnan toiminnan ja nettisivujen kehittämiseksi.

Viestit ohjautuvat Jyväskylän seurakunnan viestintään, josta ne välitetään tarvittaessa eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos toivot vastausta viestiisi. Voit myös antaa palautetta nimettömänä.

Huom! Palautteiden verkkolomakkeissa ilmennyt toimintahäiriöitä joulu–tammikuussa. Häiriöstä johtuen kaikkien lomakkeiden tiedot eivät ole välittyneet eteenpäin, eivätkä lomakkeiden tiedot ole tallentuneet järjestelmään. Lomakeongelma on korjattavana, ja seurakunnasta pyydetään olemaan yhteydessä, jos omaan palautteeseen ei ole reagoitu. Yhteys: jklsrk.viestinta@evl.fi.

Palaute

Anna palautetta