Palokka - aikuisille

Sururyhmä

Ryhmät:

Lähetyspysäkki

• Tiistaisin klo 10-12, Palokan kirkko, alakerran takkatupa.
  • Aamupäivän kahvihetki lähetyksen ajankohtaisten asioiden äärellä tärkeää esirukousta unohtamatta.
  • Tällä hetkellä ryhmän vakiokävijät ovat innokkaita kädentaitoihmisiä ja monenlaiset myyjäis- ym. askartelut sävyttävät ryhmän toimintaa.
  • Syyskauden 2019 kokoontumispäivät: 24.9. / 1.10. / 29.10. seppeletalkoot klo 9-15 / 5.11. / 26.11. / 10.12. / 17.12.
  • Tiedustelut Päivi Itkonen puh. 040 7090 142, paivi.itkonen(at)evl.fi

Aamupalapysäkki

• Keskiviikkoisin klo 9-11, Palokan kirkko, alakerran Takkatupa.
  • Vapaaehtoinen maksu: 1e/henkilö/kerta tai säännöllisesti käyville kausimaksu 20e/syksy.
  • Maksulla katetaan tarjoilukuluja.
  • Aamupalapysäkki kutsuu sinua ateriayhteyteen aamupalan merkeissä.
  • Samanaikaisesti diakoniapäivystys.
  • Syyskauden 2019 ensimmäinen Aamupalapysäkki on 4.9. ja viimeinen 4.12. Syyslomaviikolla (vko 42) 16.10. ei ole aamupalapysäkkiä
  • tiedustelut Marjoa Mattila puh.040 560 9910, marjo.mattila(at)evl.fi

Lähimmäisen kahvitupa

• Torstaisin klo 12-14, ohjelmahetki klo 13, Palokan kirkko alakerran takkatupa.
  • Jo yli 20 vuotta pyörinyt Lähimmäisen Kahvituvan toiminta tukee Kansan Raamattuseuran kautta Pietarin Lastensuojelusäätiön toimintaa sekä Keski-Suomen ensi- ja turvakotia.
  • Vapaaehtoinen kahviraha tilitetään keväisin Ensi- ja turvakodille ja syksyisin Pietariin.
  • Käsityötuotokset matkaavat Pietarin työn, Ensi- ja turvakodin sekä Palokan alueen diakoniatyön kautta lämmittämään vähävaraisia ja eri tavalla elämässä ahtaalla olevia lähimmäisiä. Seurakunta huolehtii lankakustannuksista.
  • Kahvitupa kutsuu istahtamaan kahvikupposen äärelle ja virkistymään hyvästä seurasta ja keskustelusta sekä hiljentymään hetkeksi Sanan ja rukouksen äärelle.
  • Syyskauden 2019 ensimmäinen Kahvitupa on 12.9. ja viimeinen 12.12. Kahvitupaa ei ole syyslomaviikolla (vko 42) 17.10.
  • Tiedustelut Päivi Helenius p.044 713 2486, paivi.helenius(at)evl.fi

Rukouspiiri

• Keskiviikkoisin klo 18-20.30
  • Syksyllä 2019 alkaen 21.8. ja viimeinen kokoontuminen 18.12. tauko vko 42 eli 16.10. ei rukouspiiriä
  • Palokan kirkko, sakasti
  • Piirin vetäjänä Heikki Ilola, tied. heikki.ilola(at)icloud.com

Miestenpiiri

• Jaetaan tämän ja iankaikkisen elämän isoja ja pieniä asioista miesten kesken.
  • Kokoontumiset 1x kuukaudessa Palokan kirkolla sakastissa klo 18 alkaen.
  • Syksyn 2019 kokoontumispäivät ovat: 24.9. / 29.10. / 26.11. / 10.12.
  • Miestenpiiriä vetää  diakoniapappi Seppo Hautalahti.
  • Seppo-papin tavoitat, jos on jotain kysyttävää tai vaikka ideoita iltojen teemoiksi:

puh. 040 5458 710 tai seppo.hautalahti(at)evl.fi

Lyydiat-kutojapiiri

• Lyydiat kutovat mattoja, poppanoita ja erilaisia liinoja Palokan kirkolla omaan tahtiinsa.
  • Toimintaan toivotaan lisää kudonnasta ja lähetyksestä kiinnostuneita.
  • Käsitöiden myyntituotto ohjataan lähetyksen ja diakoniatyön tarpeisiin:
    • lähihistoriassa mm. Naisten Pankin osakkeen ostaminen, Palokan vähävaraisten lapsiperheiden tukeminen
  • Lyydiat ovat tervetulleita yhteiseen kahvihetkeen Lähetyspysäkin kokoontumisaikoina
  • Tiedustelut Päivi Itkonen puh. 040 7090 142, paivi.itkonen(at)evl.fi

Sururyhmä

• Ryhmä sinulle, joka olet menettänyt läheisesi.
  • Sururyhmässä voi jakaa luottamuksellisesti surun nostamia tunteita ja ajatuksia toisten vastaavaa kokeneiden kanssa.
  • Palokan kirkolla järjestetään sururyhmä noin kerran vuodessa.
  • Ryhmä kokoontuu 8 kertaa ja siihen mahtuu 8 osallistujaa.

Seuraava sururyhmä:

• Järjestetään Palokan kirkolla tai väistötiloissa (remonttiaikataulusta riippuen) alkuvuodesta 2020.
  • Sururyhmiä voi kysellä muiden alueseurakuntien diakoniatyöntekijöiltä ja sururyhmään voi osallistua ihan millä kirkolla tahansa.

DIAKONIAPÄIVYSTYS KESKIVIIKOISIN KLO 9-11.

Tapaamiset muuna ajankohtana erikseen sopien.

Diakoniatyöntekijät tekevät myös kotikäyntejä.

Diakoniatoimistot löytyvät Palokan kirkon alakerrasta.

Diakoniatyöntekijät tavoitat:

Marjo Mattila puh. 040 560 9910, etunimi.sukunimi@evl.fi

Päivi Itkonen puh. 040 7090 142, etunimi.sukunimi@evl.fi (työpäivät yleensä ma-ke)

Päivi Helenius puh. 044 7132 486, etunimi.sukunimi@evl.fi (työpäivät yleensä to-pe)

Diakonissa

Aikuis- ja lähetystyö