Palokka - aikuisille

Sururyhmä

Ryhmät:

Olotupa

Olovupa on kesäkauden tauolla ja jatkuu Palokan kirkon alakerrassa jälleen syksyllä 2021.

• Olotupa kutsuu istahtamaan kahvikupposen äärelle ja virkistymään hyvästä seurasta ja keskustelusta sekä hiljentymään hetkeksi Sanan ja rukouksen äärelle. Voit vain piipahtaa tai istahtaa pitempään.
  • Toiminta tukee Kansan Raamattuseuran kautta Pietarin Lastensuojelusäätiön toimintaa sekä Keski-Suomen ensi- ja turvakotia.
  • Vapaaehtoinen kahviraha tilitetään keväisin Ensi- ja turvakodille ja syksyisin Pietariin.
  • Käsityötuotokset matkaavat Pietarin työn, Ensi- ja turvakodin sekä Palokan alueen diakoniatyön kautta lämmittämään vähävaraisia ja eri tavalla elämässä ahtaalla olevia lähimmäisiä. Seurakunta huolehtii lankakustannuksista.
  • Huomioithan koronaan liittyvät asiat
  • Tiedustelut Päivi Itkonen 0407090142 paivi.itkonen@evl.fi

Rukouspiiri

• Joka toinen torstai klo 13.00-15.00
    • Seuraa Henki ja Elämä-lehden ilmoituksia, jossa tarkemmat päivämäärät
    • Paikkana Palokan kirkko

Miestenpiiri

• Jaetaan tämän ja iankaikkisen elämän isoja ja pieniä asioista miesten kesken.
    • Miestenpiiriä vetää  diakoniapappi Seppo Hautalahti.
    • Kokoontuminen  tiistaisin klo 18.00-20.00 kirkolla kerran kerran kuukaudessa
    • Seuraa Henki ja Elämä-lehden ilmoituksia, jossa tarkemmat päivämäärät
    • Seppo-papin tavoitat, jos on jotain kysyttävää tai vaikka ideoita iltojen teemoiksi:
      puh. 040 5458 710 tai seppo.hautalahti(at)evl.fi

Lyydiat-kutojapiiri

• Lyydiat kutovat mattoja, poppanoita ja erilaisia liinoja Palokan kirkolla omaan tahtiinsa.
    • Käsitöiden myyntituotto ohjataan lähetyksen ja diakoniatyön tarpeisiin:
      • lähihistoriassa mm. Naisten Pankin osakkeen ostaminen, Palokan vähävaraisten lapsiperheiden tukeminen
    • Tiedustelut: Elina Romar 0405609910   elina.romar@evl.fi

Sururyhmä

• Ryhmä sinulle, joka olet menettänyt läheisesi.
    • Sururyhmässä voi jakaa luottamuksellisesti surun nostamia tunteita ja ajatuksia toisten vastaavaa kokeneiden kanssa.
    • Ryhmä kokoontuu 8 kertaa ja siihen mahtuu 8 osallistujaa.
    • Sururyhmä toimii suljetun ryhmän periaatteella eli siihen ei voi liittyä uusia jäseniä kesken ryhmäprosessin.
    • Palokan kirkolla järjestetään sururyhmä noin kerran vuodessa.
    • Seuraava sururyhmä alkaa 18.8.2021. Elokuussa alkava sururyhmä on täynnä, mutta varasijalle voi ilmoittautua: Päivi Itkonen puh. 040 7090 142.
    • Keskustan alueseurakunnassa alkaa sururyhmä lokakuussa. Yhteydenotot keskustan sururyhmään liittyen diakoni Kaisa Toivaseen puh. 040 3400 665 tai diakoniapappi Ville Tikkaseen puh. 050 400 0013.

DIAKONIAPÄIVYSTYS AJANVARAUKSELLA

Diakoniatyöntekijät tavoitat: