Palokka - aikuisille

Sururyhmä

Ryhmät:

Lähetyspysäkki

• Lähetyspysäkki on jäänyt tauolle maaliskuussa 2020.
  • Aamupäivän kahvihetki lähetyksen ajankohtaisten asioiden äärellä tärkeää esirukousta unohtamatta.
  • Tällä hetkellä ryhmän vakiokävijät ovat innokkaita kädentaitoihmisiä ja monenlaiset myyjäis- ym. askartelua
  • Tiedustelut Päivi Itkonen puh. 040 7090 142, paivi.itkonen(at)evl.fi

Aamupalapysäkki

• Aamupalapysäkki on tauolla tällä hetkellä. Palokan kirkon remontin jälkeen on tarkoitus aloittaa toiminta uudelleen
  • Aamupalapysäkki kutsuu sinua ateriayhteyteen aamupalan merkeissä.
  • tiedustelut Elina Romar puh.040 560 9910, elina.romar(at)evl.fi

Lähimmäisen kahvitupa

• Kahvitupa on jäänyt tauolle keväällä 2020
  • Muuta tietoa kahvituvasta:
  • Jo yli 20 vuotta pyörinyt Lähimmäisen Kahvituvan toiminta tukee Kansan Raamattuseuran kautta Pietarin Lastensuojelusäätiön toimintaa sekä Keski-Suomen ensi- ja turvakotia.
  • Vapaaehtoinen kahviraha tilitetään keväisin Ensi- ja turvakodille ja syksyisin Pietariin.
  • Käsityötuotokset matkaavat Pietarin työn, Ensi- ja turvakodin sekä Palokan alueen diakoniatyön kautta lämmittämään vähävaraisia ja eri tavalla elämässä ahtaalla olevia lähimmäisiä. Seurakunta huolehtii lankakustannuksista.
  • Kahvitupa kutsuu istahtamaan kahvikupposen äärelle ja virkistymään hyvästä seurasta ja keskustelusta sekä hiljentymään hetkeksi Sanan ja rukouksen äärelle.
  • Tiedustelut Päivi Helenius p.044 713 2486, paivi.helenius(at)evl.fi

Rukouspiiri

Piirin vetäjänä Heikki Ilola, tied. heikki.ilola(at) icloud.com

Miestenpiiri

• Jaetaan tämän ja iankaikkisen elämän isoja ja pieniä asioista miesten kesken.
  • Miestenpiiriä vetää  diakoniapappi Seppo Hautalahti.
  • Seppo-papin tavoitat, jos on jotain kysyttävää tai vaikka ideoita iltojen teemoiksi:

puh. 040 5458 710 tai seppo.hautalahti(at)evl.fi

Lyydiat-kutojapiiri

• Lyydiat kutovat mattoja, poppanoita ja erilaisia liinoja Palokan kirkolla omaan tahtiinsa.
  • Toimintaan toivotaan lisää kudonnasta ja lähetyksestä kiinnostuneita.
  • Käsitöiden myyntituotto ohjataan lähetyksen ja diakoniatyön tarpeisiin:
    • lähihistoriassa mm. Naisten Pankin osakkeen ostaminen, Palokan vähävaraisten lapsiperheiden tukeminen
  • Lyydiat ovat tervetulleita yhteiseen kahvihetkeen Lähetyspysäkin kokoontumisaikoina
  • Tiedustelut Päivi Itkonen puh. 040 7090 142, paivi.itkonen(at)evl.fi

Sururyhmä

• Ryhmä sinulle, joka olet menettänyt läheisesi.
  • Sururyhmässä voi jakaa luottamuksellisesti surun nostamia tunteita ja ajatuksia toisten vastaavaa kokeneiden kanssa.
  • Palokan kirkolla järjestetään sururyhmä noin kerran vuodessa.
  • Ryhmä kokoontuu 8 kertaa ja siihen mahtuu 8 osallistujaa.

Seuraava sururyhmä:

• Seuraava sururyhmä on vuoden 2021 alkupuolella
  • Sururyhmiä voi kysellä muiden alueseurakuntien diakoniatyöntekijöiltä ja sururyhmään voi osallistua ihan millä kirkolla tahansa.

DIAKONIAPÄIVYSTYS AJANVARAUKSELLA

Diakoniatyöntekijät tavoitat:

Elina Romar puh. 040 560 9910, etunimi.sukunimi@evl.fi

Päivi Itkonen puh. 040 7090 142, etunimi.sukunimi@evl.fi (työpäivät yleensä ma-ke)

Päivi Helenius puh. 044 7132 486, etunimi.sukunimi@evl.fi (työpäivät yleensä to-pe)

Diakonissa

Aikuis- ja lähetystyö