Palokka - aikuisille

Sururyhmä

Ryhmät:

Lähetyspysäkki

• Joka toinen tiistai (parittomat viikot) klo 10-12, Palokan kirkko, alakerran takkatupa
  • Aamupäivän kahvihetki lähetyksen ajankohtaisten asioiden äärellä tärkeää esirukousta unohtamatta
  • Tällä hetkellä ryhmän vakiokävijät ovat innokkaita kädentaitoihmisiä ja monenlaiset myyjäis- ym. askartelut sävyttävät ryhmän toimintaa
  • Syksyn 2018 kokoontumiset 11.9. alkaen, syyskauden viimeinen kokoontuminen 18.12. Huom! vko 39 kokoonnumme poikkeuksellisesti ma 24.9.
  • Tiedustelut Päivi Itkonen puh. 040 7090 142, paivi.itkonen(at)evl.fi

Aamupalapysäkki

• Keskiviikkoisin klo 9-11, Palokan kirkko, alakerran Takkatupa
  • Vapaaehtoinen maksu 1e
  • Aamupalapysäkki kutsuu sinua ateriayhteyteen aamupalan merkeissä
  • Samanaikaisesti diakoniapäivystys
  • Syksyn aamupalapysäkit 22.8.2018 alkaen, 12.12. saakka
  • tiedustelut Elina Romar puh.040 560 9910, elina.romar(at)evl.fi

Lähimmäisen kahvitupa

• Torstaisin klo 12-14, ohjelmahetki klo 13, Palokan kirkko alakerran takkatupa
  • Jo yli 20 vuotta pyörinyt Lähimmäisen Kahvituvan toiminta tukee Kansan Raamattuseuran kautta Pietarin Lastensuojelusäätiön toimintaa sekä Keski-Suomen ensi- ja turvakotia.
  • Vapaaehtoinen kahviraha tilitetään keväisin Ensi- ja turvakodille ja syksyisin Pietariin. Käsityötuotokset matkaavat niin ikään sekä Pietarin työn kautta että Ensi- ja turvakodin kautta lämmittämään vähävaraisia ja eri tavalla elämässä ahtaalla olevia lähimmäisiä. Seurakunta huolehtii lankakustannuksista.
  • Kahvitupa kutsuu istahtamaan kahvikupposen äärelle ja virkistymään hyvästä seurasta ja keskustelusta sekä hiljentymään hetkeksi Sanan ja rukouksen äärelle.
  • Syksyn 2018 toiminta alkaa 6.9. ja päättyy 13.12.
  • Tiedustelut Anita Teittinen p.044 713 2486, anita.teittinen(at)evl.fi

Rukouspiiri

• keskiviikkoisin 10.1.2018 alkaen klo 18
  • Palokan kirkko, opintosali
  • Piirin vetäjänä Heikki Ilola, tied. heikki.ilola(at)icloud.com

Lyydiat-kutojapiiri

• Lyydiat kutovat mattoja, poppanoita ja erilaisia liinoja Palokan kirkolla omaan tahtiinsa.
  • Toimintaan toivotaan lisää kudonnasta ja lähetyksestä kiinnostuneita.
  • Käsitöiden myyntituotto ohjataan lähetyksen ja diakoniatyön tarpeisiin:
    • lähihistoriassa mm. Naisten Pankin osakkeen ostaminen, Palokan vähävaraisten lapsiperheiden tukeminen
  • Lyydiat ovat tervetulleita yhteiseen kahvihetkeen Lähetyspysäkin kokoontumisaikoina
  • Tiedustelut Päivi Itkonen puh. 040 7090 142, paivi.itkonen(at)evl.fi

Sururyhmä

• Ryhmä sinulle, joka olet menettänyt läheisesi.
  • Sururyhmässä voi jakaa luottamuksellisesti surun nostamia tunteita ja ajatuksia toisten vastaavaa kokeneiden kanssa.
  • Palokan kirkolla pidetään sururyhmää syksyisin.
  • Ryhmä kokoontuu 8 kertaa ja siihen mahtuu 8 osallistujaa.

Seuraava sururyhmä:

• Kokoontuu Palokan kirkolla torstai-iltaisin 27.9.2018 alkaen. Ryhmä on täynnä.
  • Ryhmää vetävät diakoni Anita Teittinen ja diakoniapappi Seppo Hautalahti.
  • Seuraava sururyhmä järjestetään Palokassa syksyllä 2019.
  • Sururyhmiä voi kysellä muiden alueseurakuntien diakoniatyöntekijöiltä ja sururyhmään voi osallistua ihan millä kirkolla tahansa.

DIAKONIAPÄIVYSTYS KESKIVIIKKOISIN KLO 9-11.

Diakoniatoimistot löytyvät Palokan kirkon alakerrassa.

Tapaamiset muuna ajankohtana erikseen sopien.

Diakoniatyöntekijät tekevät myös kotikäyntejä.

Diakonissa
vs. diakoni