Lapsi leikkii kesäisellä rannalla
Kesän tapahtumat

Jo joutui armas aika ja suvi suloinen

Jyväskylän seurakunnan kesätoiminta tarjoaa kattavasti mukavaa tekemistä lapsille ja lapsiperheille. Näillä sivuilla on jokaiselle jotakin! Olethan rohkeasti meihin yhteydessä jos tulee mieleen kysyttävää. Pitkä talvi on takana ja nyt on aika nauttia kesän valosta!

Seurakunnalla on myös oma koko kaupungin lomapaikka Tuomiojärven Lehtisaaressa, jonne voi mennä viettämään kesäisiä päiviä perheen kanssa. Lue lisää Lehtisaaren sivuilta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Koronaohjeita

Huomioimme koronarajoitukset myös seurakunnan toiminnassa. On tärkeää, että niin työntekijät kuin ryhmäläisetkin pyrkivät huolehtimaan turvaväleistä sekä noudattavat hygienia- ja muita turvallisuusohjeita (mm. käsipesu kerhoon tullessa!). Toimintaan ei saa tulla sairaana tai oireisena.

Varhaiskasvatuksen asiantuntija
Yhteinen seurakuntatyö